Τέλος στο σενάριο εκλογών με non paper από Τεχεράνη - "Είστε με τα καλά σας; Κάθε τρεις μήνες θα κάνουμε εκλογές;"

Τέλος στο σενάριο εκλογών με non paper από Τεχεράνη - "Είστε με τα καλά σας; Κάθε τρεις μήνες θα κάνουμε εκλογές;" Facebook Twitter
2

Xθες ο Πάνος Καμμένος προειδοποίησε σε συνέντευξή του για εκλογές. "Αν υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις που δεν μπορούν να γίνουν δεκτές, ο ελληνικός λαός θα έχει το λόγο" προειδοποίησε ο Υπουργός . Την ίδια ώρα, ο Βασίλης Λεβέντης δήλωνε πως η κυβέρνηση τελεί υπό παραίτηση, φουντώνοντας και αυτός τη φημολογία που εδώ και καιρό συζητιέται στα πολιτικά πηγαδάκια.

Τη φωτιά από τις δηλώσεις Καμμένου και τα σενάρια που αμέσως άρχισαν να δημιουργούνται, σπεύδει σήμερα άρον-άρον να μαζέψει το Μαξίμου με non paper πηγής που είναι στην Τεχεράνη με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Χαρακτηριστική είναι η φράση που αποδίδεται στον "αγγελιοφόρο": Μα είστε με τα καλά σας, κάθε τρεις μήνες θα κάνουμε εκλογές;"

Αυτό που απασχολεί την κυβέρνηση, είναι το προσφυγικό, είναι η αξιολόγηση που πρέπει να προχωρήσει και να προχωρήσει η Ελλάδα στην ανάπτυξη μέσα από μια ενεργητική και πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, τόνισε η κυβερνητική πηγή, στη συνομιλία που είχε στην Τεχεράνη με τους δημοσιογράφους.


Για τους αγρότες και τις κινητοποιήσεις τους , η ίδια πηγή, σημείωσε ότι δεν υπάρχει τίποτα να δώσει η κυβέρνηση, γιατί όπως τόνισε, η συζήτηση γίνεται πάνω σε μία πρόταση νόμου και όχι σε νομοσχέδιο, που αφορά όλη την κοινωνία, τους άνεργους, τους χαμηλοσυνταξιούχους. Αυτοί δεν έχουν φωνή; είπε χαρακτηριστικά. Ειδικά τους αγρότες, πρόσθεσε, τους ευνοεί. Είναι εξαιρετικά εγωιστικό, συνέχισε η ίδια πηγή, το ότι οι αγρότες, δεν έρχονται στο τραπέζι του διαλόγου.


Σε ερώτηση αν ανησυχεί για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, η ίδια πηγή υπογράμμισε ότι ανησυχεί για το προσφυγικό, για την αξιολόγηση και να προχωρήσει η Ελλάδα στην ανάπτυξη μέσα από μια ενεργητικά πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ο Καμμενος μιλησε για εκλογες.Ο Τσιπρας το διεψευσε κατηγορηματικα.Παμπολλοι εσπευσαν να υπογραμμισουν σχετικα τις "μεγαλες ενδοκυβερνητικες διαφωνιες".Διερωτωμαι.....Την πιθανοτητα εφαρμογης της πρακτικης " Bad cop-good cop" δεν την εξεταζουν καθολου ;