Τα σχόλια του Πρωθυπουργού μετά τη λήξη του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών

Τα σχόλια του Πρωθυπουργού μετά τη λήξη του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών Facebook Twitter
Theodore Manolopoulos / SOOC
0

Για κοινή εθνική στρατηγική στη βάση του κυβερνητικού σχεδίου, κάνει λόγο ο πρωθυπουργός με διαδοχικές αναρτήσεις στο twitter, προ ολίγου, μετά την ολοκλήρωση του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών και σημειώνει ότι στη Σύνοδο Κορυφής η Ελλάδα εκπροσωπεί αξίες .

Αναλυτικά οι τρεις αναρτήσεις του πρωθυπουργού στο Twitter:

Λίγο νωρίτερα αναφορικά με διαρροές που υπήρξαν νωρίτερα περί διαφωνίας επί του θέματος κατά τη διάρκεια του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, μεταξύ του πρωθυπουργού και του προέδρου της ΝΔ κυβερνητικές πηγές υπενθύμισαν πως στην Ελλάδα ήδη λειτουργούν κλειστά κέντρα. Δεν υπήρξε διαφωνία για τα κλειστά κέντρα, αναφέρουν ειδικότερα, επισημαίνοντας ότι ήδη λειτουργούν και σημειώνοντας ότι άλλωστε ένα θέμα διαλόγου με την Τουρκία είναι η συμφωνία επανεισδοχής.

Αναφορικά με κριτική που διατυπώθηκε σε βάρος της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι οι αιτιάσεις αυτές απαντήθηκαν όπως και στη Βουλή, δηλαδή ότι λένε τα ίδια με όσα λέει η ακροδεξιά στη Γερμανία σε βάρος της Α. Μέρκελ.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης υπήρξε διαφωνία επειδή ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε να υπάρξει καμπάνια αποτροπής και η απάντηση που έλαβε ήταν ότι αυτό θα συνιστούσε «γραμμή Βίσεγκραντ».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ