Σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη στο Μαξίμου για το μεταναστευτικό

Σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη στο Μαξίμου για το μεταναστευτικό Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου θα έχει σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για το μεταναστευτικό.

Όπως ανακοινώθηκε, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 09:00, θα έχει σύσκεψη για το Μεταναστευτικό, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιου για την προώθηση του Ευρωπαϊκού τρόπου ζωής, Μαργαρίτη Σχοινά, της επιτρόπου Εσωτερικών Υποθέσεων, Ίλβα Γιόχανσον (Ylva Johansson).

Στη σύσκεψη θα είναι παρών και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο αναπλ. υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργος Κουμουτσάκος, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιας για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου και η εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα παιδιά, Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Στις 11:30, ο κ. Μητσοτάκη θα παραστεί στα εγκαίνια της πρώτης μονάδας παραγωγής μηχανημάτων ανταποδοτικής ανακύκλωσης της ENVIPCO στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί στην Παλλήνη Αττικής.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM