ΣΥΡΙΖΑ: «Τραγελαφικές δικαιολογίες για το κορωνογλέντι του Μητσοτάκη στην Ικαρία»

ΣΥΡΙΖΑ: «Τραγελαφικές δικαιολογίες για το κορωνογλέντι του Μητσοτάκη στην Ικαρία» Facebook Twitter
0

Επίθεση στην Νέα Δημοκρατία για το «κορωνογλέντι» στην Ικαρία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Ο πανικός της ΝΔ για το φιάσκο με το κορωνογλέντι του κ. Μητσοτάκη στην Ικαρία μαζί με ακόμα 40 άτομα κουστωδία οδηγεί σε τραγελαφικές δικαιολογίες», σχολιάζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παράλληλα, κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία ότι «βαφτίζει τραπέζωμα τη σύσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, στην Πάτρα» ενώ «η ίδια η κυβέρνηση επιχειρεί να αποκρύψει τo «γλέντι» στην Ικαρία.»

«Μετά τα τηλεφωνήματα σε ΜΜΕ για να αποκρύψουν την είδηση και τις γραπτές εντολές στην ΕΡΤ για να μην προβάλλουν το βίντεο, σήμερα στη ΝΔ βαφτίζουν με καθυστέρηση ενός μήνα ''τραπέζωμα'' τη σύσκεψη που είχε ο κ. Τσίπρας στην Πάτρα με δέκα επιχειρηματίες της πόλης, παρουσία του προέδρου του Συνδέσμου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας, με τήρηση όλων των μέτρων προστασίας και μπροστά σε κάμερες και δημοσιογράφους» αναφέρει συγκεκριμένα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Σίγουρα δεν ήταν γλέντι σε φιλικό σπίτι, σίγουρα δεν συνοδευόταν από τσαμπούνες», προσθέτει. Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «οι δικαιολογίες της ΝΔ για το γλέντι του κ. Μητσοτάκη είναι για τα πανηγύρια. Και σίγουρα όχι για τα ικαριώτικα που είναι ωραία».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ