ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς δεν έχει συνειδητοποιήσει τι συνέβη την Κυριακή

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς δεν έχει συνειδητοποιήσει τι συνέβη την Κυριακή Facebook Twitter
SOOC
1

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στον πρώην πρωθυπουργό εξέδωσε το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν από τον Αντώνη Σαμαρά στη συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας της ΝΔ το απόγευμα της Πέμπτης.

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συνέβη την περασμένη Κυριακή. 

Νωρίτερα ο Αντώνης Σαμαράς είχε δηλώσει στην πρώτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ πως πολύ σύντομα η παράταξη θα κληθεί να διαδραματίσει τον ιστορικό της ρόλο. Παράλληλα τόνισε πως από εδώ και πέρα θα φανεί αν αυτό που προειδοποίησε προεκλογικά είναι κατασκευασμένος φόβος ή προειδοποίηση για την αλήθεια που έρχεται ενώ συμπλήρωσε πως φοβάται ότι η χώρα βυθίζεται σε ανασφάλεια και αβεβαιότητα.

Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου:

«Ο κ. Σαμαράς δείχνει ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συνέβη την περασμένη Κυριακή. Συνεχίζει να μιλά σα να μην έχει καταδικαστεί η πολιτική του από τον ελληνικό λαό. Επιμένει στα ψέματα και την κινδυνολογία, παραμένοντας ο πιο θερμός υποστηρικτής της λιτότητας. Εύλογα προκύπτει το ερώτημα ποια πλευρά θα στηρίξει στη διαπραγμάτευση που ήδη έχει ξεκινήσει».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια