ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ έσπευσε να λειτουργήσει ως συνήγορος υπεράσπισης των συκοφαντών του Αλέξη Τσίπρα

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ έσπευσε να λειτουργήσει ως συνήγορος υπεράσπισης των συκοφαντών του Αλέξη Τσίπρα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

«Πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεσπάσει μετά την αγωγή του Αλέξη Τσίπρα σε βάρος δημοσιογράφων για «συκοφαντίες και ψεύδη», σχετικά με την εξοχική κατοικία που νοικιάζει στο Σούνιο. 

Η ΝΔ κατηγόρησε νωρίτερα τον πρώην πρωθυπουργό για «εξοντωτικές αξιώσεις» κατά των δημοσιογράφων Γ. Παπαχρήστο και Ιω. Κουρτάκη, με τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντά ότι η Νέα Δημοκρατία λειτουργεί ως «συνήγορος υπεράσπισης των συκοφαντών του κ. Τσίπρα, που επί δύο μήνες τώρα αρνούνται να αποκαταστήσουν την αλήθεια».

Δύο αγωγές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, επιδόθηκαν χθες το πρωί κατά των δύο δημοσιογράφων και η Κουμουνδούρου κατηγορεί ευθέως τη Νέα Δημοκρατία για ενορχήστρωση «φτηνής και κίτρινης απόπειρας αντιπερισπασμού με τη δήθεν βίλα εκατομμυρίων». 

Επιπλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ επιρρίπτει στο κόμμα της κυβέρνησης ευθύνες για «κατά παραγγελία απολύσεις δημοσιογράφων» και καταλήγει πως «ο Αλέξης Τσίπρας, έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι τα πόσα που διεκδικεί θα κατατεθούν προς ενίσχυση του ΕΔΟΕΑΠ, ασφαλιστικού φορέα των δημοσιογράφων.»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν προξενεί εντύπωση ότι η ΝΔ έσπευσε να λειτουργήσει ως συνήγορος υπεράσπισης των συκοφαντών του κ. Τσίπρα, που επί δύο μήνες τώρα αρνούνται να αποκαταστήσουν την αλήθεια»
Ήταν άλλωστε σε όλους γνωστό ότι στα γραφεία της σχεδιάστηκε και ενορχηστρώθηκε αυτή η φθηνή και κίτρινη απόπειρα αντιπερισπασμού με τη δήθεν βίλα εκατομμυρίων του Αρχηγού της Αντιπολίτευσης.
Ωστόσο μιας και μιλούν για εξοντωτικές αξιώσεις, θα ήμασταν περίεργοι να μας απαντήσουν:
Πόσο κοστολογείτε, κύριοι της ΝΔ, τη συκοφαντία;
Την κοστολογείτε φθηνότερα;
Το λιβάνισμα στην κυβερνητική πολιτική πόσο πάει;
Οι κατά παραγγελία απολύσεις δημοσιογράφων όταν τολμούν να ασκήσουν κριτική στην κυβέρνηση, πόσο κοστίζουν;
Δεν μπορεί, η ΝΔ θα έχει κάποιο τιμοκατάλογο. Η λίστα Πέτσα άλλωστε, δε θα φτιάχτηκε στα τυφλά. Ας μας πει, τουλάχιστον να γνωρίζουμε τις τιμές.

ΥΓ. Ο Αλέξης Τσίπρας, έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι τα πόσα που διεκδικεί θα κατατεθούν προς ενίσχυση του ΕΔΟΕΑΠ, ασφαλιστικού φορέα των δημοσιογράφων.»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ