ΣΥΡΙΖΑ: Αποτυχία της κυβέρνησης να διαχειριστεί το προσφυγικό, εγκληματική ανευθυνότητα

ΣΥΡΙΖΑ: Αποτυχία της κυβέρνησης να διαχειριστεί το προσφυγικό, εγκληματική ανευθυνότητα Facebook Twitter
0

Για «εγκληματική ανευθυνότητα» κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση, σε ανακοίνωση για τα νέα πολύνεκρα ναυάγια με πρόσφυγες

«Δύο πολύνεκρα ναυάγια με πρόσφυγες μέσα σε λίγες ώρες καταδεικνύουν την αποτυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη να διαχειριστεί το προσφυγικό», αναφέρει η Κουμουνδούρου, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «παίζει» με ανθρώπινες ζωές καθημερινά. 

«Προσποιούνται, δε, ότι ένα θέμα παγκοσμίων διαστάσεων το έλυσαν μόνοι τους. Η ανευθυνότητά τους, και σε αυτό το ζήτημα, είναι εγκληματική. Κάνουν τα πάντα προς άγρα ψήφου και ικανοποίησης της ακροδεξιάς», συνεχίζει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Η αλήθεια όμως είναι πως στο Αιγαίο Πέλαγος η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει επιτρέψει στους διακινητές να κινούνται ανενόχλητοι με τα τραγικά αποτελέσματα που είδαμε αυτές τις ημέρες», επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση. 

Παράλληλα καλεί την κυβέρνηση να «επιστρέψει» στις επιταγές του Διεθνούς Δικαίου διεκδικώντας μια κοινή ευρωπαϊκή πολιτική στο πλαίσιο αυτό, «να επιδείξει τον αυτονόητο σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή και να σταματήσει επιτέλους να εκθέτει την Ελλάδα διεθνώς με την απάνθρωπη πολιτική της». 
 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ