Συνελήφθη στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με χασίς στην Κορινθία

Συνελήφθη στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με χασίς στην Κορινθία Facebook Twitter
0

"Βόμβα έσκασε" στην Κορινθία μόλις γνωστοποιήθηκε ότι ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ συνελήφθη, από την ασφάλεια Κορίνθου, για κατοχή χασίς και δενδρυλλίου στο σπίτι του. Το στέλεχος αυτό σύμφωνα με το korinthianews.gr είχε συνεργαστεί και με τη δημοτική αρχή του κ. Θωμαΐδη κατά το παρελθόν, έχοντας μάλιστα και σημαντική θέση στο δήμο Κορινθίων.

Το δελτίο τύπου της αστυνομίας αναφέρει ότι «…Συνελήφθησαν το Σαββάτο το πρωί, στην Κόρινθο , από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο ημεδαποί ηλικίας 60 και 52 ετών αντίστοιχα, γιατί καλλιεργούσαν δενδρύλλια και κατείχαν ποσότητα κάνναβης, στις οικίες τους. Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποίησαν έρευνες στις οικίες των ανωτέρω, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν:


Στην οικία του 60χρονου, δύο γυάλινα δοχεία που περιείχαν συνολικά ποσότητα κάνναβης βάρους -169- γραμμαρίων, ενώ στην αυλή της οικίας, ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 40 εκατοστών.


Στην οικία του 52χρονου, μία συσκευασία περιέχουσα ποσότητα κάνναβης, βάρους -5- γραμμαρίων, ενώ στην ταράτσα της οικίας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (θερμοκήπιο), 20 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,8 έως 2,3 μέτρων, καθώς και μία συσκευασία περιέχουσα ποσότητα κάνναβης, βάρους -350- γραμμαρίων…».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κασσελάκης: 30 μήνες φυλακή και 50.000 ποινή με αναστολή για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Πολιτική / Κασσελάκης: Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Η εισαγγελική πρόταση ήταν απαλλακτική με το σκεπτικό ότι δεν ανέμενε το Σεπτέμβριο του 2023 να εκλεγεί Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και δε γνώριζε την απαγόρευση να διαθέτει καταθέσεις στο εξωτερικό ως πολιτικός αρχηγός
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, επισκέφθηκε την Ελλάδα για να ενισχύσει τη διμερή συνεργασία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εστιάζοντας στο μεταναστευτικό, την περιφερειακή σταθερότητα και την ενεργειακή συνεργασία.
LIFO NEWSROOM