Συνεχίζει να προκαλεί ο Ψωμιάδης: Μόνος υπεύθυνος για την επίθεση είναι ο Μπουτάρης

Συνεχίζει να προκαλεί ο Ψωμιάδης: Μόνος υπεύθυνος για την επίθεση είναι ο Μπουτάρης Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Αμετανόητος φαίνεται πως παραμένει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αναφορικά με την στάση που τηρεί απέναντι στην τραμπούκικη επίθεση σε βάρος του Γιάννη Μπουτάρη.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έσπευσε μεν να καταδικάσει τη σωματική βία εις βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, αλλά μερικά δευτερόλεπτα αργότερα πρόσθεσε πως «μοναδικός υπεύθυνος» για την επίθεση είναι ο ίδιος ο Γιάννης Μπουτάρης που «προκάλεσε με την παρουσία του».

Λίγο πριν το λιντσάρισμα του δημάρχου, ο έκπτωτος πρώην περιφερειάρχης είχε χαρακτηρίσει «προδότη» τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, αποκαλώντας τον «χολέρα» και κατηγορώντας τον για το «ξεπούλημα της Μακεδονίας».

«Καταδικάζω και καταδίκασα όλα αυτά που συνέβησαν εις βάρος του κυρίου δημάρχου», είπε σήμερα στο ΑΝΤ1.

«Είμαι κατά της σωματικής βίας, κατά της χειροδικίας (...) θέλω τον πολιτικό μου αντίπαλο όρθιο. Ο μοναδικός υπεύθυνος είναι ο ίδιος ο Μπουτάρης, ο οποίος με την παρουσία του προκάλεσε. Για αυτή τη δήλωση για τον Κεμάλ δεν άκουσα ποτέ κανέναν πολιτικό να καταδικάσει αυτό που είπε», είπε ο πρώην νομάρχης αναφερόμενος σε συνέντευξή του Μπουτάρη, όπου είχε δηλώσει πως «"χέστηκε" για τον αν ο Κεμάλ είχε σκοτώσει Έλληνες».

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Το χειρότερο είναι να μην αναλαμβάνει ο Ψωμιάδης "παντελονάτα" την ευθύνη των λόγων του, με όλα αυτά τα είπα-ξείπα.Τα άλλα περιττεύουν. Πόντιος δεν είσαι επειδή το δηλώνεις, αλλά όταν έχεις και κάποια συγκεκριμένα πολιτισμικά χαρακτηριστικά.