Σύμφωνα με το Mαξίμου ο Τραμπ εκθείασε τη δουλειά του Τσίπρα και τον ελληνικό λαό

Σύμφωνα με το Mαξίμου ο Τραμπ εκθείασε τη δουλειά του Τσίπρα και τον ελληνικό λαό Facebook Twitter
3

Με πρωτοβουλία του Ντόναλντ Τραμπ, έγινε σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία του νεοεκλεγέντα Προέδρου των ΗΠΑ, με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα.

 

«Παρακολουθώ τη δουλειά που κάνετε, έχει καταπληκτικά αποτελέσματα», είπε σύμφωνα με το Μαξίμου στον Αλέξη Τσίπρα ο Ντόναλντ Τραμπ, αναφερόμενος στο προσφυγικό - μεταναστευτικό και στον οικονομικό τομέα.

 

Ο Αμερικανός Πρόεδρος αναφέρθηκε και στην πρόσφατη επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα, την οποία χαρακτήρισε «πολύ καλή». «Ο ελληνικός λαός είναι ένας καταπληκτικός λαός», είπε χαρακτηριστικά.

 

Στο σημείο αυτό ο κ. Τσίπρας παρατήρησε, ότι ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος έχει πολλούς Ελληνοαμερικανούς στην ομάδα του, και ο κ. Τραμπ απάντησε, πως οι Ελληνοαμερικανοί τον ψήφισαν με μεγάλες πλειοψηφίες».

 

Η συνομιλία έκλεισε με τον κ. Τραμπ να λέει ότι όταν αναλάβει τα καθήκοντά του, θα ξαναμιλήσουν, πως θα είναι σε επαφή και ότι «θα χαρεί κάποια στιγμή να πουν από κοντά».

 

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Προχωράμε στην πρόωρη εξόφληση του δανείου των 52,9 δισ. ευρώ που είχε λάβει η χώρα το 2010»

«Στόχος μας είναι έως το 2030 η Ελλάδα να μην έχει το υψηλότερο δημόσιο χρέος στην Ευρώπη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ευρώπη δεν μπορεί να ανεχθεί νέα προσφυγική κρίση όπως του 2015

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στις επιπτώσεις από επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές, προειδοποιώντας ότι μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτός ο πόλεμος»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία ενώ προανήγγειλε πρόσθετα μέτρα σε περίπτωση που η κρίση στη Μέση Ανατολή διαρκέσει περισσότερο από το προβλεπόμενο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες να εμπιστεύονται τις ένοπλες δυνάμεις σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς»

Η αναφορά του πρωθυπουργού στο νέο πρόγραμμα αεράμυνας «Ασπίδα του Αχιλλέα», που όπως ανέφερε θα ενισχύσει σημαντικά την προστασία της χώρας απέναντι στις σύγχρονες και μελλοντικές απειλές
THE LIFO TEAM
ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ

Πολιτική / Σαμαράς από Βουλή: Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες αλλά ερασιτέχνες εφησυχασμένοι

Η «απάντηση» του Παύλου Μαρινάκη στον Αντώνη Σαμαρά που μίλησε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ενέργειας, για την κύρωση ενεργειακών συμφωνιών
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
"Παρακολουθω τη δουλεια που κανετε, εχει καταπληκτικα αποτελεσματα" ειπε συμφωνα με το Μαξιμου ο Τραμπ στον Τσιπρα.Εδω δυο τινα υπαρχουν:Α. Το Μαξιμου ψευδεται ασυστολως και μας λεει τι θα ηθελε να του πει ο Τραμπ και οχι τι πραγματικα του ειπεΒ. Ο Τραμπ τους ειρωνευοταν κι αυτοι δεν το πηραν χαμπαρι.Οπως και να χει νομιζω οτι κατι τετοιες δηλωσεις απο την κυβερνηση δειχνουν οτιοχι μονο ταλαιπωρουν τον ελληνικο λαο αλλα τον εμπαιζουν κιολας.