Στον εισαγγελέα οι πολιτικοί που «ξέχασαν» να δηλώσουν το πόθεν έσχες τους

Στον εισαγγελέα οι πολιτικοί που «ξέχασαν» να δηλώσουν το πόθεν έσχες τους Facebook Twitter
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/Eurokinissi
0

Εννέα άτομα παραπέμπονται στον εισαγγελέα γιατί δεν υπέβαλαν, ως όφειλαν, δήλωση πόθεν έσχες για το οικονομικό έτος 2015. Ανάμεσά τους κι ένας πρώην υπουργός.


Τρεις νυν και πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ένας πρώην υπουργός, τρεις πρώην βουλευτές της ΝΔ και δύο δήμαρχοι συνθέτουν τους «9» υπόχρεους που έπρεπε και δεν κατέθεσαν Πόθεν Έσχες.

Έτσι, η Επιτροπή Ελέγχου Περιουσιακής Κατάστασης της Βουλής τους στέλνει... στον εισαγγελέα.

Ποιοι δεν κατέθεσαν πόθεν έσχες

 

Οι πρώην Νεοδημοκράτες βουλευτές είναι ο Ανδρέας Ψυχάρης, η πρώην βουλευτής Χίου Μαρία Σταυρινούδη και η πρώην βουλευτής Φθιώτιδας Ελένη Μακρή.

Ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης στην συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ Αντώνης Μανιτάκης.

Οι νυν και πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής που δεν κατέθεσαν δήλωση περιουσιακής κατάστασης είναι οι πρώην Γιώργος Γαλέος, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Στάθης Μπούκωρας.

Οι δύο της τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι ο δήμαρχος Φολεγάνδρου Ελευθέριος Βένιος και ο δήμαρχος Μετσόβου Κωνσταντίνος Τζαρέας.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σε έχει πηδήξει ποτέ χοντρός;»: Οι σκληρές ατάκες του Θόδωρου Πάγκαλου

Πολιτική / Οι σκληρές ατάκες του Θόδωρου Πάγκαλου

Και τι δεν έχει πει το στόμα του στην πολυετή καριέρα του. Ο Θόδωρος Πάγκαλος ήταν ίσως ο πιο αμετροεπής και αθυρόστομος Έλληνας πολιτικής της μεταπολίτευσης. Ιδού μια συλλογή από τις σκληρές ατάκες του (υπάρχουν και σκληρότερες, αλλά άσε καλύτερα)
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ