Στην Κωνσταντινούπολη τη Δευτέρα ο Προκόπης Παυλόπουλος-Συνάντηση με Ερντογάν

Στην Κωνσταντινούπολη τη Δευτέρα ο Προκόπης Παυλόπουλος-Συνάντηση με Ερντογάν Facebook Twitter
0

Στη σύνοδο κορυφής για τον εορτασμό των 25 ετών από την ίδρυση του Οργανισμού Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ), που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στην Κωνσταντινούπολη, θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

 

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κωνσταντινούπολη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφθεί το Οικουμενικό Πατριαρχείο όπου θα συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, ενώ στο πλαίσιο των εργασιών της Συνόδου Κορυφής του ΟΣΕΠ θα πραγματοποιηθεί κατ’ ιδίαν συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Τουρκίας.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ