Στη Νέα Υόρκη η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Στη Νέα Υόρκη η Ζωή Κωνσταντοπούλου Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
7

Για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής πετάει η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνταντοπούλου όπου θα βρεθεί στη Νέα Υόρκη για την 4η Παγκόσμια Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων.

 

Η 4η Παγκόσμια Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων πραγματοποιείται το τριήμερο 31 Αυγούστου 2015 – 2 Σεπτεμβρίου 2015 και συγκαλείται στο πλαίσιο της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης (IPU), σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ). Οι εργασίες της Διάσκεψης θα πραγματοποιηθούν στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση από την Βουλή των Ελλήνων, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής της, η κ. Κωνσταντοπούλου αναμένεται να θέσει στους ομολόγους της το θέμα του ελληνικού χρέους και να πραγματοποιήσει σχετικές επαφές.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Politico: Το νέο σχέδιο του Μισέλ για να ξεφορτωθεί τη φον ντερ Λάιεν είναι να δώσει την καρέκλα στον Μητσοτάκη

Διεθνή / Politico: Το νέο σχέδιο του Μισέλ για να ξεφορτωθεί τη φον ντερ Λάιεν είναι να δώσει την καρέκλα στον Μητσοτάκη

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου διαβιβάζει την ιδέα στους ηγέτες της ΕΕ ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να αναλάβει τη δουλειά της φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM
Τι σημαίνει το εκλογικό αποτέλεσμα για την κυβέρνηση;

LiFO politics / Τι σημαίνει το εκλογικό αποτέλεσμα για την κυβέρνηση;

Ο συγγραφέας και αρθρογράφος της LiFO Γιάννης Παντελάκης συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και εξηγεί γιατί πιστεύει ότι «για την ώρα ο Μητσοτάκης μπορεί να κοιμάται ήσυχος».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

7 σχόλια