Στα 50 λεπτά πωλείται πλέον το ψωμί στην Ελλάδα

Στα 50 λεπτά πωλείται πλέον το ψωμί στην Ελλάδα Facebook Twitter
0

Μόνο από Βούλγαρους γυρολόγους, οι οποίοι μπαίνουν με φορτηγάκια στη χώρα μας και το πωλούν, από σπίτι σε σπίτι, σε χωριά και κωμοπόλεις της βόρειας Ελλάδας, μπορεί να προμηθευτεί κανείς φθηνό ψωμί στη χώρα μας,  όπως προκύπτει από ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας.

Η τιμή για το μισό κιλό είναι περίπου στα 50 λεπτά, ενώ υπενθυμίζεται ότι η τιμή του ψωμιού στα εγχώρια αρτοποιεία, διαμορφώνεται στα 85-95 λεπτά.

Την καταγγελία για το εισαγόμενο ψωμί κάνει η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδας, κάνοντας λόγο παράλληλα για «βουλγαροποίηση» της χώρας.Επισημαίνεται παράλληλα ότι δεν υπάρχει κανένας έλεγχος υγιεινής και ασφάλειας, κάτι που σημαίνει ότι ουδείς γνωρίζει πού και υπό ποίες συνθήκες παράγεται αυτό το ψωμί.

Το φαινόμενο αυτό συντελείται εδώ και δύο-δυόμισι χρόνια, δήλωσε ο πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Αλεξανδρούπολης, στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.Τόνισε επίσης ότι απευθύνθηκε στις αρμόδιες αρχές προκειμένου να γίνουν έλεγχοι, ωστόσο δεν υπήρξε ουσιαστικό αποτέλεσμα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

LiFO politics / Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

«Η Ελλάδα, μετά την κρίση του 2009, έχει μεν ορθοποδήσει –από το 2017-2018 και μετά δεν είναι εκεί που ήταν–, αλλά υπάρχει ένα κλίμα που βαραίνει. Και οικονομικά και κοινωνικά και ίσως και πολιτικά»: Ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη μιλά στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Πολιτική / Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Η σύνθεση θα είναι 1 + 2, δηλαδή οι δύο ηγέτες, οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν και οι διπλωματικοί σύμβουλοι Μίλτος Νικολαϊδης και Τσαγατάι Κιλίτς
LIFO NEWSROOM
Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Πολιτική / Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ακόμη ότι ο ίδιος επέμεινε να δημιουργηθεί ένα από τα σχολεία στο Περιστέρι, χαρακτηρίζοντας την πρωτοβουλία «ιδιαίτερα σημαντική»
LIFO NEWSROOM
Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM