Στ. Θεοδωράκης: «Να γίνει debate των πολιτικών αρχηγών πριν τις ευρωεκλογές»

Στ. Θεοδωράκης: «Να γίνει debate των πολιτικών αρχηγών πριν τις ευρωεκλογές» Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

«Ένας στους τρεις νέους έως 35 ετών σκέπτεται θετικά το Ποτάμι», υπογραμμίζει ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Σε συνέντευξη του ο κ. Θεοδωράκης καλεί τους πολίτες να στηρίξουν το Ποτάμι υποστηρίζοντας ότι «ούτε ψέματα είπαμε, ούτε κωλοτούμπες κάναμε, ούτε έχουμε σκελετούς στην ντουλάπα. Αν δεν μειωθεί το κομματικό κράτος και η κομματική γραφειοκρατία δεν θα μειωθούν ποτέ ουσιαστικά οι φόροι και οι εισφορές. Και για να μειωθεί το κομματικό κράτος πρέπει να ενισχυθεί το Ποτάμι. Είμαστε το μόνο κόμμα που είναι σε σύγκρουση με το κομματικό κράτος», δηλώνει σε συνέντευξή του στo AΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Αναφερόμενος στη σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου του Ποταμιού σημειώνει ότι «η χώρα μας δεν πρέπει να χάσει την επαφή της με τους 500.000 που έφυγαν τα χρόνια της κρίσης. Το ψηφοδέλτιο του Ποταμιού προσφέρει πληθώρα τέτοιων ανθρώπων που γνωρίζουν τις ευρωπαϊκές πολιτικές» και προσθέτει: «Όχι ανθρώπους που θέλουν να ρευστοποιήσουν την τηλεοπτική δημοτικότητά τους σε ένα άσχετο με τα ενδιαφέροντά και τις ικανότητές τους πεδίο. Όχι πρώην βουλευτές που ντιλάρισαν με τους αρχηγούς τους μια θέση στο "πολιτικό ψυγείο" των Βρυξελλών».

Τέλος, ο Σταύρος Θεοδωράκης καλεί τους δημοσιογράφους, μέσω της συνέντευξής του να συνεννοηθούν, να πάρουν την πρωτοβουλία και να καλέσουν τους αρχηγούς σε debate. Είτε όλους μαζί, είτε δύο-δύο, προκειμένου να υπάρξει διάλογος πριν τις ευρωεκλογές.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM