Το δικό της σχόλιο για την σαρωτική νίκη του Κώστα Μπακογιάννη έκανε απόψε η Σία Κοσιώνη την ώρα της εκπομπής που μετέδιδε τα αποτελέσματα.

 

Η Σία Κοσιώνη αναφέρθηκε αρχικά στην τηλεοπτική τους συνάντηση στον αέρα την περασμένη Κυριακή.

 

To σχόλιο έγινε καθώς σε ζωντανή σύνδεση με το στούντιο του ΣΚΑΪ, η Μαρίνα Πατούλη θέλησε να συγχαρεί live και τη Σία Κοσιώνη για την επιτυχία του Κώστα Μπακογιάννη, όπου εκλέγεται με μεγάλη διαφορά δήμαρχος Αθηναίων.

 

«Ως σύζυγος, όπως κι εσύ, σου εύχομαι συγχαρητήρια, και εύχομαι από καρδιάς ο Κώστας Μπακογιάννης και ο Γιώργος ο Πατούλης να συμβάλουν τα μέγιστα και για την Αθήνα και για όλη την Αττική», δήλωσε στον φακό η κυρία Πατούλη.

 

«Μακάρι. Θέλω να πω, μιας που έγινε και αυτή η προσωπική αναφορά και συζητήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, το προσωπικό είναι προσωπικό και εγώ προφανώς εγώ είμαι περήφανη για τον σύζυγό μου ως άνθρωπος. Ως επαγγελματίας ένα έχω να πω: στην γωνία τον περιμένω έτσι και δεν κάνει αυτά που υποσχέθηκε».

 

Λίγο αργότερα, στην ομιλία του από το εκλογικό του κέντρο, ο Κώστας Μπακογιάννης ευχαρίστησε όλη την οικογένειά του την οποία χαρακτήρισε απίθανη.

 

Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, καθώς με ενσωματωμένο το 93,43% λαμβάνει το 65,23% των ψήφων έναντι 34,77% του Νάσου Ηλιόπουλου. Με καταμετρημένες περίπου 145.000 ψήφους ο κ. Μπακογιάννης έλαβε τις 89.600, ενώ ο κ. Ηλιόπουλος 47.750. Τα άκυρα είναι περίπου 3.000 και τα λευκά σχεδόν 5.000.

 

 

 

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρυφερή, άβολη ή αντιδεοντολογική στιγμή; Όταν το ζευγάρι συναντήθηκε στον αέρα