Σια Κοσιώνη για Μπακογιάννη: Επειδή συζητήθηκε, είμαι υπερήφανη για τον σύζυγό μου, αλλά τον περιμένω στη γωνία

Σια Κοσιώνη για Μπακογιάννη: Επειδή συζητήθηκε, είμαι υπερήφανη για τον σύζυγό μου, αλλά τον περιμένω στη γωνία Facebook Twitter
9

Το δικό της σχόλιο για την σαρωτική νίκη του Κώστα Μπακογιάννη έκανε απόψε η Σία Κοσιώνη την ώρα της εκπομπής που μετέδιδε τα αποτελέσματα.

Η Σία Κοσιώνη αναφέρθηκε αρχικά στην τηλεοπτική τους συνάντηση στον αέρα την περασμένη Κυριακή.

To σχόλιο έγινε καθώς σε ζωντανή σύνδεση με το στούντιο του ΣΚΑΪ, η Μαρίνα Πατούλη θέλησε να συγχαρεί live και τη Σία Κοσιώνη για την επιτυχία του Κώστα Μπακογιάννη, όπου εκλέγεται με μεγάλη διαφορά δήμαρχος Αθηναίων.

«Ως σύζυγος, όπως κι εσύ, σου εύχομαι συγχαρητήρια, και εύχομαι από καρδιάς ο Κώστας Μπακογιάννης και ο Γιώργος ο Πατούλης να συμβάλουν τα μέγιστα και για την Αθήνα και για όλη την Αττική», δήλωσε στον φακό η κυρία Πατούλη.

«Μακάρι. Θέλω να πω, μιας που έγινε και αυτή η προσωπική αναφορά και συζητήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, το προσωπικό είναι προσωπικό και εγώ προφανώς εγώ είμαι περήφανη για τον σύζυγό μου ως άνθρωπος. Ως επαγγελματίας ένα έχω να πω: στην γωνία τον περιμένω έτσι και δεν κάνει αυτά που υποσχέθηκε».

Λίγο αργότερα, στην ομιλία του από το εκλογικό του κέντρο, ο Κώστας Μπακογιάννης ευχαρίστησε όλη την οικογένειά του την οποία χαρακτήρισε απίθανη.

Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, καθώς με ενσωματωμένο το 93,43% λαμβάνει το 65,23% των ψήφων έναντι 34,77% του Νάσου Ηλιόπουλου. Με καταμετρημένες περίπου 145.000 ψήφους ο κ. Μπακογιάννης έλαβε τις 89.600, ενώ ο κ. Ηλιόπουλος 47.750. Τα άκυρα είναι περίπου 3.000 και τα λευκά σχεδόν 5.000.

 
*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρυφερή, άβολη ή αντιδεοντολογική στιγμή; Όταν το ζευγάρι συναντήθηκε στον αέρα

 

Πολιτική
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
1 ) Χατζηδάκης: Δίνουν μάχες για τα αυθαίρετα που οι ίδιοι νομιμοποίησανhttp://www.tanea.gr/news/politics/article/5598116/xatzhdakhs-dinoyn-maxes-gia-ta-aythaireta-poy-oi-idioi-nomimopoihsan/2 ) “Απο το “Επαχθες Χρεος της Ελλαδας" Μαρτιος 2012 - του Ιασωνα Μανωλοπουλου, σελ 180 :ΝεποτισμοςΣημειωστε την περιπτωση 269 ατομων που προσληφθηκαν απο το Υπουργειο Αγροτικης Αναπτυξης μεσα σε ενα Σαββατοκυριακο, τον Αυγουστο του 2009, λιγο πριν τις εθνικες εκλογες. Στους διορισμους συμπεριλαμβανονταν 18 συγγενεις του υπουργου Αναπτυξης, Κωστη Χατζηδακη http://www.khatzidakis.gr/site/. 3 ) Στο νεο Μουσειο Ακροπολης που εγκαινιαστηκε το 2009, οι υπαλληλοι καταγονται στην πλειονοτητα τους απο την Καλαματα.Ο Αντωνης Σαμαρας εκανε τους διορισμους οταν ηταν υπουργος Πολιτισμου στην κυβερνηση της ΝΔ κατα την περιοδο 2004-09.4 ) Μελετη εδειξε οτι στη μεταπολεμικη περιοδο (1945-65 ) πανω απο το ενα τριτο ολων των υπουργων ειχε ειτε πατερα ειτε καποιον αλλο συγγενη που ειχε αναμειχθει με την πολιτικη ( Sotiropoulos - Bourikos 2000: 200. ).
Γελάμε εμείς, γελάει και η ίδια με αυτά που λέει. Φυσικά και θα τον περιμένει στη γωνία, αλίμονο αν δεν τακτοποιηθούν και τα μελλοντικά μέλη της οικογένειας.
Ούτε ξέρω, ούτε με ενδιαφέρει. Δεν έχεις παρά να τους ρωτήσεις. Προφανώς σε απασχολούν ιδιαίτερα, για να τους αναφέρεις σε άρθρο που μιλά για κάτι εντελώς διαφορετικό.