Σφοδρές αντιδράσεις για το trailer της «Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους»

Σφοδρές αντιδράσεις για το trailer της «Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους» Facebook Twitter
12

Έντονες αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχει προκαλέσει το trailer για την προώθηση της «Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους», που έδωσε στη δημοσιότητα το κανάλι της Βουλής.

Το ολιγόλεπτο βίντεο, με σύνθημα «Έλεγξέ το – διάγραψέ το», είναι γυρισμένο στο κέντρο της Αθήνας ενώ για την μουσική του επένδυση χρησιμοποιήθηκε το τραγούδι «Gimme Some Truth» που ερμηνεύει ο John Lennon στο άλμπουμ «Ιmagine».

Για «άθλια κομματική διαφήμιση της Ζωής Κωνσταντοπούλου», έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, σημειώνοντας πως «προσβάλλει ευθέως το δημοκρατικό πολίτευμα. Η Bουλή δεν είναι προπαγανδιστικός μηχανισμός μονοκομματικού κράτους, ούτε ντουντούκα κομματικής προπαγάνδας. Καλούμε την κυβέρνηση επιτέλους να βάλει την κα Κωνσταντοπούλου στη θέση της».

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Αδωνις Γεωργιάδης αναρωτήθηκε μέσω twitter, «με ποιο δικαίωμα» έφτιαξε τέτοιο trailer η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Πρόεδρος της Βουλής σε ρόλο τρεϊλερατζή», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Ποτάμι και συνεχίζει: «Κάθε μέρα και μια δυσάρεστη έκπληξη επιφυλάσσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Αλέξη Τσίπρα. Τελευταίο της χόμπι από ό,τι φαίνεται είναι η κατασκευή διαφημιστικών τρέιλερ με τις απόψεις της. Σε ένα από αυτά ακούγεται το τραγούδι του Τζον Λένον «Just gimme some truth» και καλείται (!) ο κόσμος να «ελέγξει» και στη συνέχεια να διαγράψει το δημόσιο χρέος! Κανένα πρόβλημα, η Ελλάδα έχει χώρο και για τους γραφικούς. Μόνο που αυτό το κακότεχνο βίντεο εμφανίζεται με τη σφραγίδα της Βουλής των Ελλήνων!

»Μπορεί τα κόμματα να μην έχουν ενημερωθεί, μπορεί τα μέλη του προεδρείου της Βουλής να το αγνοούν, το βίντεο όμως προβάλλεται ήδη στο κανάλι της Βουλής στο ίντερνετ. Η κατάσταση νομίζουμε ότι γίνεται επικίνδυνη. Η χώρα έχει νόμιμη κυβέρνηση και η οποία θα πρέπει να απαιτήσει από την Πρόεδρο της Βουλής να κατεβάσει το τρέιλερ και να της συστήσει- φιλικά έστω-να μη φυτρώνει εκεί που δεν την σπέρνουν».

«Η Κωνσταντοπούλου ως "ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ" έφτιαξε τρέιλερ για την επιτροπή για το χρέος» σχολιάζει στο twitter ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ