Σαμαράς σε Μπαρόζο: «Θα εφαρμόσουμε τα συμφωνηθέντα»

Σαμαράς σε Μπαρόζο: «Θα εφαρμόσουμε τα συμφωνηθέντα» Facebook Twitter
0

Αποφασισμένος να εφαρμόσει τα συμφωνηθέντα μέτρα εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός, μετά τη συνάντηση του νωρίτερα με τον Ζοζέ Μπαρόζο στο Μέγαρο Μαξίμου. «Είμαστε αποφασισμένοι για την προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών, των μεταρρυθμίσεων και των συμφωνημένων μέτρων για τον περιορισμό του ελλείμματος» είπε ο κ. Σαμαράς, συμπληρώνοντας ότι συμφώνησε με τον Μπαρόζο πως «αγωνιζόμαστε για να πιάσουν τόπο οι θυσίες του ελληνικού λαού".

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Κομισιόν είπε ότι «η ελληνική κυβέρνηση δείχνει σαφή προσήλωση στην Ευρώπη», αναγνωρίζοντας ότι «οι θυσίες είναι δύσκολες» και ότι «αντιλαμβάνεται τους προβληματισμούς των Ελλήνων, όμως όποια άλλη εναλλακτική θα είναι ακόμα πιο δύσκολη».

«Πλέον δεν αρκούν μόνο τα λόγια αλλά χρειάζονται αποτελέσματα και ο πρωθυπουργός με διαβεβαίωσε πως η Ελλάδα θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της» είπε ακόμα, επισημαίνοντας ότι η «Ελλάδα θα πρέπει να ξαναχτίσει την οικονομία της».

«Η Ελλάδα είναι μέλος του ευρώ και αυτό θέλουμε να συνεχιστεί» κατέληξε ο πρόεδρος της Κομισιόν.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

«Η κυβέρνηση φέρνει μια νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη μεγάλη νίκη του Πάνου Ρούτσι, για να απαγορέψει στους γονείς των θυμάτων να γράφουν τα ονόματα των παιδιών τους, που με εγκληματικό τρόπο σκοτώθηκαν»
LIFO NEWSROOM
«Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Πολιτική / «Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Ο κ. Γεραπετρίτης επανέλαβε ότι η οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και υφαλοκρηπίδας αποτελεί τη μοναδική διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, υπογραμμίζοντας πως «θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»
LIFO NEWSROOM