Σαμαράς: Μακάρι η Ελλάδα να είχε δέκα Παπασταύρους

Σαμαράς: Μακάρι η Ελλάδα να είχε δέκα Παπασταύρους Facebook Twitter
1

Στην απόλυτη κάλυψη του στενού συνεργάτη του Σ. Παπασταύρου, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στη λίστα Λαγκάρντ προχώρησε ο Αντώνης Σαμαράς μετά την αναφορά του Πρωθυπουργού στο όνομα του, καθώς εμπλέκεται στη λίστα Λαγκάρντ.

"Μακάρι η Ελλάδα να είχε δέκα Παπασταύρους, του χρωστάμε πολλά!", είπε ο κ. Σαμαράς αναφερομενος στην στάση του κ. Παπασταύρου στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, καθώς ήταν μέλος της ομάδας διαπραγμάτευσης. Αυτή η αναφορά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσε τα γέλια των βουλευτών της συγκρυβέρνησης και την αντίδραση του κ. Σαμαρά ο οποίος έκανε λόγο για "ανδρική γραμμή" από την πλευρά του. Η φράση αυτή προκάλεσε νέες αποδοκιμασίες και την παρατήρηση της Προέδρου της Βουλής για να πεί ο κ. Σαμαράς, "αν το θεωρείτε σεξιστικό το παίρνω πίσω". Μετά το τέλος της ομιλίας Σαμαρά η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι "σε αυτή την αίθουσα σχολια σεξιστικά και προσβλητικά για τις γυναίκες δεν πρόκειται να ξαναδεχτώ". Η φράση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του πρώην Πρωθυπουργού ο οποίος είπε ότι δεν δέχεται υποδείξεις.


Από την πλευρά του ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στον Αντώνη Σαμαρά τον ρώτησε γιατί δεν προχώρησε η κυβέρνησή του σε ουσιαστικούς ελέγχους για την φοροδιαφυγή. «Από τα 2.062 ονόματα της λίστας Λαγκάρντ έχουν ελεγχθεί μόνο 25», είπε.
«Μόλις 10 αιτήματα για φοροδιαφυγή έχουν κατατεθεί στην Ελβετία από την Ελλάδα», συνέχισε ο πρωθυπουργός κατηγορώντας την προηγούμενη κυβέρνηση πως «λεηλάτησε μισθωτούς και συνταξιούχους και άφησε ανενόχλητους όσους δεν πλήρωσαν το μερτικό τους στην κρίση».


Μάλιστα ο κ. Τσίπρας μίλησε και για το ενδιαφέρον της Μέρκελ που τον ρώτησε γιατί η Ελλάδα δεν έχιε προχωρήσει σε συμφωνία με την Ελβετία για την φορολόγηση των χρημάτων Ελλήνων καταθετών που υπάρχουν εκεί.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ