Ρουσόπουλος: Δεν αποκλείω διάσπαση της Ν.Δ.

Ρουσόπουλος: Δεν αποκλείω διάσπαση της Ν.Δ. Facebook Twitter
1

 Επιβεβαίωσε ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, ότι υπήρξε επικοινωνία Τσίπρα-Καραμανλή, λέγοντας συγκεκριμένα ότι «έχουν υπάρξει μία-δύο επικοινωνίες».

Ο πρώην βουλευτής και υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή αναφέρθηκε και το ενδεχόμενο διάσπασης της Ν.Δ., το οποίο δεν απέκλεισε σημειώνοντας ότι «είναι πολύ δύσκολο να συνυπάρξουμε όλοι μετά την εκλογή αρχηγού».

«Αυτό το κόμμα δεν κατάφερε να προοδεύσει για να βγάλει έναν αρχηγό που θα είναι ένα νέο πρόσωπο -όχι απαραίτητα σε ηλικία» τόνισε ο πρώην υπουργός, σημειώνοντας παράλληλα ότι «η έλλειψη του Καραμανλή είναι εμφανής από την πολιτική ζωή και τη Νέα Δημοκρατία».

Ακόμη, ο κ. Ρουσόπουλος απέδωσε τον Αλέξη Τσίπρα χαρακτηριστικά ηγέτη που θυμίζουν τον Ανδρέα Παπανδρέου.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

«Η κυβέρνηση φέρνει μια νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη μεγάλη νίκη του Πάνου Ρούτσι, για να απαγορέψει στους γονείς των θυμάτων να γράφουν τα ονόματα των παιδιών τους, που με εγκληματικό τρόπο σκοτώθηκαν»
LIFO NEWSROOM
«Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Πολιτική / «Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Ο κ. Γεραπετρίτης επανέλαβε ότι η οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και υφαλοκρηπίδας αποτελεί τη μοναδική διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, υπογραμμίζοντας πως «θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Όντως, η Ελλάδα δεν θα παραμείνει η μπανανία που είναι χωρίς ένα δεξιό λαϊκιστή να ισορροπεί τον αριστερό λαϊκιστή. Και το σημαντικό για το παρακράτος μας είναι να μην αλλάξει η Ελλάδα! Μεγάλο κράτος, αγκαλιά με στρατό & εκκλησία, κλειστή οικονομία, ημέτεροι & λούμπεν στοιχεία.Ας μην ξεχνάμε πως ο Κωστάκης έκανε στη χώρα ότι ο Τσίπρας μόνο θα ονειρευόταν (διόγκωση ελλείμματος, διόγκωση δημοσίου, κολλητιλίκια με Ρωσία, παροχές με το κιλό)! Λαϊκή δεξιά, λαϊκιστική αριστερά, κομμουνιστές, νεοναζί και 80s φιγούρες θέλει ο Έλληνας στη βουλή! Άλλωστε ένας είναι ο εχθρός: ο Δυτικός πολιτισμός!