Ρωσική πρεσβεία κατά Κοτζιά: «Αποδείξεις για τα περί "Ρώσων χάκερ" αλλιώς είναι συκοφάντης

Ρωσική πρεσβεία κατά Κοτζιά: «Αποδείξεις για τα περί "Ρώσων χάκερ" αλλιώς είναι συκοφάντης Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Η ρωσική πρεσβεία σχολίασε τις καταγγελίες του Νίκου Κοτζιά πως ο Πάνος Καμμένος συνεργάστηκε με Ρώσους ή Κινέζους χάκερ προκειμένου να έχουν πρόσβαση στα email Ελλήνων διπλωματών. 

.

Η ρωσική πρεσβεία κάνει λόγο για δήθεν «Ρώσους χάκερ» και καλεί τον κ. Κοτζιά να παρουσιάσει στοιχεία αρμοδίως, διαβεβαιώνοντας ότι οι Ρωσικές αρχές θα τα απαντήσουν επίσημα.

«Πάλι δήθεν "Ρώσοι χάκερ... Εάν υπάρχουν στοιχεία, ας παρουσιαστούν αρμοδίως, και οι Ρωσικές αρχές θα τα ερευνήσουν και θα απαντήσουν επίσημα. Αλλιώς θα ήταν καλό να αποφεύγονται νέες κατηγορίες για «ρωσική ανάμειξη» στα εσωτερικά της Ελλάδος» αναφέρει η πρεσβεία της Μόσχας στο Twitter. 

 

Σε επόμενα tweet η πρεσβεία σχολιάζει:Χωρίς αποδείξεις πρόκειται για συκοφαντία. Είναι περίεργο ότι, παρά τις πραγματικές αποκαλύψεις για τις αμερικάνικες υποκλοπές, ακόμα και εις βάρος ηγετών ευρωπαϊκών χωρών, κάποιοι τις αποσιωπούν. Και να σοβαρευτούμε: το ποιος (και πώς) θα κέρδιζε το διαγωνισμό για βίζες είναι αδιάφορο για τη Ρωσική πλευρά. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM