Ρεπούση: Η Χ.Α έχει «εισβάλλει» και στα σχολεία

Ρεπούση: Η Χ.Α έχει «εισβάλλει» και στα σχολεία Facebook Twitter
3

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση, σε δηλώσεις της στο Mega, υποστήριξε πως η Χρυσή Αυγή έχει «εισβάλλει» και στον κλάδο των δασκάλων και καθηγητών.

Η Μ. Ρεπούση κατήγγειλε επίσης πως το νεοναζιστικό μόρφωμα στρατολογεί στους κόλπους της μαθητές και ζήτησε την παρέμβαση της πολιτείας. «Η εκπαίδευση είναι βασικός θεσμός για να διαμορφώνεις πολίτη. Πρέπει η πολιτεία να αξιοποιήσει αυτόν τον θεσμό. Αυτή τη στιγμή μέσα στα σχολεία στρατολογούνται παιδιά σε αυτή την ιδεολογία και σ' αυτή την οργάνωση. Το βλέπουμε ως πολιτεία; Τι κάνει το υπουργείο Παιδείας;», είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής.

«Η Χρυσή Αυγή έχει αυτή τη στιγμή ένα ποσοστό μέσα στην ελληνική κοινωνία. Μέσα σε αυτό το ποσοστό δυστυχώς υπάρχουν και μορφωμένοι άνθρωποι. Υπάρχουν και εκπαιδευτικοί, θέλω να πιστεύω λιγότεροι απ' ότι σε άλλα στρώματα επαγγελματικά, όπως είναι για παράδειγμα η αστυνομία», κατέληξε.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM