Το πρώτο σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για τα αποτελέσματα στις εκλογές

Το πρώτο σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για τα αποτελέσματα στις εκλογές Facebook Twitter
1

Με τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ να γνωρίζουν ήττα από τη Νέα Δημοκρατία σε Περιφέρειες και Δήμους, το πρώτο σχόλιο από το κυβερνών κόμμα ρίχνει τώρα το βάρος στις εθνικές εκλογές.


«Το εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο συμμετοχής των πολιτών στον δεύτερο γύρο, είναι το βασικό χαρακτηριστικό της σημερινής εκλογικής αναμέτρησης», είναι το πρώτο σχόλιο κομματικών πηγών του ΣΥΡΙΖΑ για το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών.

Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, σημειώνουν οι ίδιες πηγές, τα ό,ποια πολιτικά συμπεράσματα θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να εξαχθούν. Εξάλλου, τα αποτελέσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι συνάρτηση και των ιδιαιτεροτήτων της κάθε περιοχής, χωρίς να αντιπροσωπεύουν ευθύγραμμα την πολιτική επιρροή κάθε κόμματος, όπως έδειξαν και οι εκλογές του 2014.

Σημειώνουν ακόμη ότι στην περιφέρεια Αττικής και την Αθήνα οι υποψήφιοι που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν έναν σημαντικό αγώνα και αυξάνουν τα ποσοστά τους σε σχέση με τον πρώτο γύρο, ο Νάσος Ηλιόπουλος στην Αθήνα διπλασιάζει το ποσοστό του, ενώ και η Ρένα Δούρου το αυξάνει σημαντικά.

Τέλος, οι ίδιες κομματικές πηγές, ξεκαθαρίζουν ότι η μεγάλη μάχη είναι αυτή της κάλπης των εθνικών εκλογών, όπου το δίλημμα θα είναι καθαρό και ο λαός θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός και με ποιο πρόγραμμα θα προχωρήσει η χώρα την επόμενη 4ετία. Αν θα συνεχιστεί η προοδευτική διακυβέρνηση ή αν η χώρα θα γυρίσει πίσω στις μνημονιακές πολιτικές.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Αντιγράφω : «Το εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο συμμετοχής των πολιτών στον δεύτερο γύρο, είναι το βασικό χαρακτηριστικό της σημερινής εκλογικής αναμέτρησης», είναι το πρώτο σχόλιο κομματικών πηγών του ΣΥΡΙΖΑ Πηγή: www.lifo.grκαι"τα αποτελέσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι συνάρτηση και των ιδιαιτεροτήτων της κάθε περιοχής, χωρίς να αντιπροσωπεύουν ευθύγραμμα την πολιτική επιρροή κάθε κόμματος" Πηγή: www.lifo.grΜετά την βαριά ήττα, ξεχάστηκαν βέβαια όλα τα περί ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και πια "τρεις λαλούν και δυο χορεύουν".Επίσης, κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ότι ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΕΒΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ Ή ΜΗ.Άρα, ο λαός ψήφισε άλλους ή απείχε, γιατί τελικά και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι εκλεγέντες με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ το 2014,- μη έχοντας παράξει κανένα σοβαρό ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ έργο -, έμεινε να κριθούν απλά σαν ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ. Με βάση τα αποτελέσματα στις ευρωεκλογές και στην ΤΑ, πιθανό και μακάρι να πέσει ακόμη χαμηλότερα ο ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές.Γιατί ΚΑΙ ανικανότητα ΚΑΙ πολιτικός τσαμπουκάς μαζί, πέφτουν βαριά στο άδειο εξάλλου στομάχι του πολίτη.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ