Πρόντι: Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα αλλά όχι το κακό

Πρόντι: Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα αλλά όχι το κακό Facebook Twitter
EPA/ANATOLY MALTSEV
0

«Η συμφωνία, όπως είχα προβλέψει επανειλημμένα, έφτασε. Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα αλλά όχι το κακό», γράφει ο Ρομάνο Πρόντι στο διαδίκτυο, σχολιάζοντας την συμφωνία της Ελλάδας με τους θεσμούς.

Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επισημαίνει, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ότι «πρόκειται για το κακό που συνδέεται με μια Ελλάδα ταπεινωμένη και μια Ευρώπη η οποία δεν είναι άξια να αναλάβει πρωτοβουλίες, να δείξει ηγετική ικανότητα και αλληλεγγύη».

«Χάθηκαν χρόνια σε φαρισαϊκές διαπραγματεύσεις και αντιπαραθέσεις. Η Ελλάδα έχει καταστραφεί και η σημερινή Ευρώπη, αν δεν αλλάξει, δεν μπορεί να ετοιμάσει την Ευρώπη του αύριο», προσθέτει.

Δείτε όλες τις εξελίξεις ΕΔΩ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ