Το πόθεν έσχες του Γιάνη Βαρουφάκη και της Δανάης Στράτου

Το πόθεν έσχες του Γιάνη Βαρουφάκη και της Δανάης Στράτου Facebook Twitter
Το πόθεν έσχες του Γιάνη Βαρουφάκη και της Δανάης Στράτου (Eurokinissi)
0

Συνολικά εισοδήματα ύψους 265 χιλ. ευρώ δηλώνει, σύμφωνα με το πόθεν έσχες που δημοσιοποιήθηκε, ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης για το οικονομικό έτος 2018.

Σήμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων και μεταξύ άλλων και αυτό του Γιάνη Βαρουφάκη και της συζύγου του Δανάης Στράτου, η οποία δηλώνει έσοδα από ακίνητα 840.00 ευρώ και εισόδημα 3.500 ευρώ.

Το ζευγάρι δηλώνει εννέα οχήματα και καταθέσεις 128.768 ευρώ στην τράπεζα Corner Banca στην Ελβετία και άλλα μικρότερα ποσά (οι αποταμιεύσεις του ζευγαριού σε ελληνικές τράπεζες ανέρχονται περίπου σε 12.200) σε ελληνικές τράπεζες.

Σε ό,τι αφορά στα ακίνητα, ο Γ. Βαρουφάκης δηλώνει μεταξύ άλλων ιδιοκτήτης έκτασης 11.236 τμ στην (Ανατολική Αττική Συκάμινο), οικοπέδου 600 τμ στον Ωρωπό, μονοκατοικίας 69 τμ επίσης στον Ωρωπό.

Η Δ. Στράτου, έχει μεταξύ άλλων στην κατοχή της μονοκατοικία στην Αίγινα 248 τμ, ενώ δηλώνει ιδιοκτήτρια ενός γραφείου, ενός ακόμα σπιτιού, ενός διαμερίσματος και τριών αγροτεμαχίων.

Σε ό,τι αφορά στα δάνεια, ο Γιάννης Βαρουφάκης δηλώνει για επαγγελματικούς λόγους δάνειο ύψους 15.200 ευρώ, με οφειλόμενο υπόλοιπο ποσό τα 11.591,15 ευρώ.

Παράλληλα, ο Γιάννης Βαρουφάκης, σύμφωνα με το πόθεν έσχες, κατέχει το 100% DΙΕΜ Ελλάδας και το 50%  Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ενώ η Δανάη Στράτου έχει συμμετοχή άνω του 50% σε δύο εταιρείες.

Δείτε αναλυτικά το πόθεν έσχες του Γιάνη Βαρουφάκη και της Δανάης Στράτου ΕΔΩ.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Πολιτική / Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Ο πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη «Η Μεγάλη Επιστροφή: Ο δρόμος για την αξιοπιστία της Ελλάδας», στην Εθνική Πινακοθήκη
LIFO NEWSROOM
H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM