Πολάκης για Κασσελάκη: «Την έχετε κάνει τη μ.. και τον έχετε κάνει πληγωμένο πρίγκιπα εσείς οι 87, οι 100»

Πολάκης για Κασσελάκη: «Την έχετε κάνει τη μ.. και τον έχετε κάνει πληγωμένο πρίγκηπα εσείς οι 87, οι 100» Facebook Twitter
0

Άλλο ένα επεισόδιο στο πολιτικό ριάλιτι για την εκλογή νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκπαραθύρωση του Στέφανου Κασσελάκη, διαδραματίστηκε το μεσημέρι με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη.

Ο Παύλος Πολάκης, ένας από του υποψηφίους για την προεδρία, έλαβε τον λόγο στην εν εξελίξει συνεδρίας της Πολιτικής Γραμματείας και κατηγόρησε ανοιχτά τους συντρόφους του για τους χειρισιμούς του στο θέμα του έκπτωτου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Την έχετε κάνει τη μ.. σας και τον έχετε κάνει πληγωμένο πρίγκιπα εσείς οι 87, οι 100. Αν έρθει όμως κανονικός κόσμος να ψηφίσει αυτό το πράγμα, πρόεδρος δεν βγαίνει» είπε επί λέξει ο Παύλος Πολάκης.

Όσα διαδραματίζονται στην Κουμουνδούρου τις τελευταίες ημέρες, μόνο σε πολιτική συζήτηση πριν από ένα κρίσιμο συνέδριο δεν παραπέμπουν.

Νωρίτερα, ο βουλευτής Πέτρος Παππάς, προειδοποίησε ότι αν η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ επιμείνει στην απόφαση να αποκλειστεί η υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, θα αποχωρήσει από το κόμμα. «Αν αποκλειστεί κάποια υποψηφιότητα, προφανώς δεν έχω θέση στον ΣΥΡΙΖΑ, θα ανεξαρτητοποιηθώ. Το πρώτο βήμα είναι αυτό. Δεν είναι σημαντικό το τι θα κάνω εγώ, σημαντικό είναι ότι θα φύγει ο μισός κόσμος και παραπάνω του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε.

Από τη δική της πλευρά, η  Όλγα Γεροβασίλη κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη για σχέδιο αποδόμησης του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας ότι έχει απαξιώσει το κόμμα και τα στελέχη του. «Εξελέγη και εξέπεσε. Το κόμμα έκρινε με τη μομφή ότι δεν μπορεί να το εκπροσωπήσει ως πρόεδρος» είπε στο Live News. 

Όσο για τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη, έδωσε συνέντευξη στο Star και διευκρίνισε σχετικά με τις καταγγελίες ότι υποστηρικτές του εξαπέλυσαν φραστικές επιθέσεις κατά δημοσιογράφων στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, ότι «συμπεριφορές οι οποίες δεν συνάδουν με τα ήθη και τις αρχές όχι μόνο της Αριστεράς αλλά της Δημοκρατίας μας, δεν είναι συμπεριφορές που εκφράζουν εμένα. Το είχα πει αυτό και για τη ΔΕΘ, όπου υπήρχαν τότε δημοσιεύματα για αντιδράσεις οπαδών μου, το έχω πει και για αυτήν την Κεντρική Επιτροπή».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM
Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Πολιτική / Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στις δράσεις που έχουν αναληφθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ασφαλή πλοήγηση των ανηλίκων στο διαδίκτυο και την αντιμετώπιση φαινομένων ψηφιακού εθισμού
LIFO NEWSROOM