Πλεύση Ελευθερίας: Δεν παραδίδει την έδρα του ο Μιχάλης Χουρδάκης

Πλεύση Ελευθερίας: Δεν παραδίδει την έδρα του ο Μιχάλης Χουρδάκης Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Ο Μιχάλης Χουρδάκης δεν θα παραδώσει τη βουλευτική του έδρα στην επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, όπως ανακοίνωσε με σχετική του ανάρτηση.

Νωρίτερα, σήμερα, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, είχε ενημερώσει με σχετική της επιστολή τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, πως ο Μιχάλης Χουρδάκης τίθεται εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Χουρδάκης απάντησε στη διαγραφή του από την Κ.Ο. της Πλεύσης Ελευθερίας με δική του ανάρτηση, στην οποία αναφέρει πως δεν προτίθεται να παραδώσει την έδρα του στη Βουλή.

Ειδικότερα, ο κ. Χουρδάκης αναφέρει: «Πληροφορήθηκα την επιθυμία της επικεφαλής της ΚΟ της Πλεύσης Ελευθερίας, να με θέσει εκτός. Στην μέχρι σήμερα μικρή κοινοβουλευτική θητεία μου, θεωρώ ότι έχω ανταποκριθεί στην επιλογή των περίπου 170.000 ψηφοφόρων της – δημοκρατικά λειτουργούσας – Πλεύσης Ελευθερίας, που θέλησαν την παρουσία της στη Βουλή. 

Τα πρακτικά, το οπτικοακουστικό υλικό των Επιτροπών και της Ολομέλειας, καθώς και οι ερωτήσεις και οι αναφορές που ήδη έχω καταθέσει, είναι προσβάσιμα σε όλους. Θα συνεχίσω με την ίδια ένταση και υπευθυνότητα την άσκηση των κοινοβουλευτικών μου καθηκόντων, σε συμφωνία με την εντολή που έλαβε η Πλεύση Ελευθερίας από τους ψηφοφόρους της».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM