Να βάλει τέλος- επί του παρόντος- στα σενάρια για ανασχηματισμό, που «φούντωσαν» έπειτα από δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ισραήλ, επιχειρεί η κυβέρνηση.

 

Τις επόμενες εβδομάδες δεν τίθεται θέμα ανασχηματισμού, σημείωναν το μεσημέρι της Τετάρτης συνεργάτες του πρωθυπουργού, σύμφωνα με την «Καθημερινή». Με αυτό τον τρόπο, το Μαξίμου προσπαθεί να βάλει τέλος στις συζητήσεις περί ανασχηματισμού και την ονοματολογία, που «φούντωσε» μετά τη δήλωση του κ. Μητσοτάκη.

 

Σε συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους που τον συνοδεύουν στο ταξίδι του στο Ισραήλ, ο πρωθυπουργός μίλησε την Τρίτη για «διορθωτικές κινήσεις» στο κυβερνητικό σχήμα. «Εγώ, όπως ξέρετε, τις αποφάσεις μου τις παίρνω στο βουνό, αλλά τώρα είναι καλοκαίρι», είπε αρχικά ο κ. Μητσοτάκης, επαναλαμβάνοντας μια φράση που είχε πει πέρυσι, σχετικά με την επιλογή του προσώπου που θα πρότεινε για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

 

Στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμπλήρωσε «Χρησιμοποιείτε λάθος λέξη, η σωστή είναι: διορθωτικές κινήσεις».

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr