Πέτσας: Δεν ξέρω αν θα ανοίξουν τα σχολεία - Αν γίνει, θα προηγηθεί καμπάνια ενημέρωσης

Πέτσας: Δεν ξέρω αν θα ανοίξουν τα σχολεία - Αν γίνει, θα προηγηθεί καμπάνια ενημέρωσης Facebook Twitter
1

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ανοίξουν καθόλου τα σχολεία, άφησε ο Στέλιος Πέτσας, επισημαίνοντας πως αν ωστόσο ανοίξουν θα προηγηθεί καμπάνια σε μαθητές και γονείς.

«Για να ξεδιπλώσουμε μία στρατηγική εξόδου, τέτοια, ώστε να είμαστε ασφαλείς,  θα πρέπει πρώτα να έχουμε τη γνώμη των ειδικών και μετά να μπορέσουμε να στοχεύσουμε στα κοινά. Δεν μπορεί να ανοίξει κανείς για παράδειγμα αύριο το σχολείο, χωρίς να έχει προηγηθεί μία καμπάνια. Δεν ξέρω αν θα ανοίξει το σχολείο, αλλά αν ανοίξει θα έχουμε καμπάνια για τους γονείς και τους μαθητές σίγουρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Αναφορικά με τη διαδικασία ανάσχεσης του κορωνοϊού ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι η διαδικασία επιστροφής στην κανονικότητα θα είναι «αργή και μακρόσυρτη. Δεν θα γίνει από τη μια μέρα στην άλλη», ξεκαθαρίζοντας ότι πάμε καλύτερα από άλλες χώρες αλλά «τίποτα δεν έχει κριθεί οριστικά» και επέκρινε δημοσιεύματα για υποτιθέμενα σχέδια που αναφέρουν διάφορες ημερομηνίες, επισημαίνοντας ότι αποτελούν fake news.

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM
Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια