Πέτρος Τατούλης: Θα διεκδικήσω την αρχηγία της Ν.Δ.

Πέτρος Τατούλης: Θα διεκδικήσω την αρχηγία της Ν.Δ. Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
1

Την πρόθεση του να διεκδικήσει την ηγεσία της Ν.Δ. επανέλαβε ο Πέτρος Τατούλης μετά την απόφαση του Βαγγέλη Μειμαράκη να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την ανάδειξη νέου Προέδρου.

   "Ασφαλώς και εμμένω. Καταλαβαίνω ότι πάμε πλέον σε μια διαδικασία εξελίξεων στο θέμα [...] αλλά νομίζω ότι εκείνο που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι οι πολιτικές παρεμβάσεις προκειμένου να αποτραπούν γεγονότα, τα οποία συμβαίνουν μετά" ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τατούλης, μιλώντας στο ΑΜΠΕ.

   Σχετικά με το αν συνιστά κώλυμα για την υποψηφιότητά του το γεγονός ότι δεν έχει βουλευτική ιδιότητα, σημείωσε: "Υπάρχουν χίλιοι τρόποι για να αντιμετωπίσεις αυτό το πρόβλημα. Εκείνο που νομίζω ότι αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη περισσότερο από καθετί η Νέα Δημοκρατία είναι ο επανακαθορισμός των ορίων και των απόψεών της πάνω σε κρίσιμα θέματα".

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Πετρος Τατουλης.Ενα ακομη τεραστιο μεγεθος της ελληνικης πολιτικης σκηνης το οποιο επιζητει να μεταπηδησει απο την μεγαλη καταξιωση(του εκλεγμενου περιφερειαρχη) στην ακομη μεγαλυτερη(του αρχηγου της αξιωματικης αντιπολιτευσης και εν αναμονη πρωθυπουργου).Εχει,βεβαια,καποια εχεγγυα προς τουτο.Ο μεταπολιτευτικα αφισοκολλητης του ΕΚΚΕ (Επαναστατικο κομμουνιστικο κομμα Ελλαδας) στην Αρκαδια,ο ,πιο προσφατα, "τη πραξει"Υπουργος Πολιτισμου(...οταν παριστανε τον Υπουργο ο Κωστακης Καραμανλης...)ο οποιος ,ολως συμπτωματικως,κατηυθηνε το 50 % του συνολου των "οικονομικων ενισχυσεων" του Υπουργειου του προς ΜΚΕ και μη κερδοσκοπικα σωματεια σε σωματεια και οργανωσεις της Αρκαδιας,φιλοδοξει να προσφερει ακομη περισσοτερα στον τοπο.Μπραβο του.Ισως,ομως,θα επρεπε να προβληματιστουν καποιοι,αμεσα και εντονα , στο -παντοτε μεγαλο-κομμα της Νεας Δημοκρατιας.Διοτι στο μυαλο ερχεται,σχεδον αυτοματα, η λαικη(...και αρκουντως απρεπης...) ρηση:"Μαθανε πως πη.....στε και πλακωσαν κι οι γυφτοι".