Πέτρος Κόκκαλης: Ο Τσίπρας είναι ικανός άνθρωπος - Αντιλαμβάνεται τις προκλήσεις

Πέτρος Κόκκαλης: Ο Τσίπρας είναι ικανός άνθρωπος - Αντιλαμβάνεται τις προκλήσεις Facebook Twitter
EUROKINISSI/KOSTAS VILLA
1

«Με τον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει κοινό έδαφος, κοινές ανησυχίες για το μέλλον», δήλωσε ο Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ως «ικανό άνθρωπο» που «αντιλαμβάνεται τις προκλήσεις».

Σε συνέντευξή του στο Finance & Markets Voice, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «ικανό άνθρωπο» τον Αλέξη Τσίπρα «που αντιλαμβάνεται τις σύγχρονες προκλήσεις», υπογραμμίζοντας την ίδια στιγμή για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι, αν και είναι μορφωμένος «συχνά υποκύπτει στον λαϊκισμό και στο κομματικό όφελος».

Ο Πέτρος Κόκκαλης υπογραμμίζει ότι η ΕΕ βρίσκεται «σε κρίσιμο σταυροδρόμι» και τονίζει ότι υπάρχει ο κίνδυνος του «μεταφασισμού, που πηγάζει από ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές».

Με αφορμή την υποψηφιότητά του σημειώνει ότι είναι λάθος να πιστεύουν οι πολίτες πως κάποιος «με οικονομική ευχέρεια δεν μπορεί να έχει προοδευτικές απόψεις».

Τέλος, με αφορμή την αντιπαράθεση με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, αναφέρει πως «Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από κόμματα και μικροσυμφέροντα». 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM
Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM
Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ας γίνω γραφικός απαντώντας στον φανταστικό μου φίλο Πέτρο Κοκκαλη.Αγαπητέ Πέτρο,Το ξέρουμε ότι ένας άνθρωπος με οικονομική επιφάνεια μπορεί να έχει προοδευτικές απόψεις. Από τον Περικλή στη Μελίνα Μερκούρη και από τον Κοραή στον Λαμπράκη η ελληνική ιστορία είναι γεμάτη από τέτοιους ανθρώπους.Το πρόβλημα είναι με τους ανθρώπους που ανδρώθηκαν, δηλ. ζήσαν δρέποντας -ή θρεφοντας- τις δάφνες της Διαπλοκής.Όταν λέμε Διαπλοκή εννοούμε την διοχέτευση με αδιαφανείς τρόπους ατελείωτων πόρων σε εταιρείες ενός επιχειρηματία.Από το 1991, επί Μητσοτάκη με το Ξυστό για όσους ξεχνάνε, μέχρι πολύ πρόσφατα.Πέτρο, ούτε τον εαυτό σου δεν πείθεις.