Παύλος Πολάκης: «Μας δούλεψε ψιλό γαζί ο Στέφανος Κασσελάκης»

Παύλος Πολάκης: «Μας δούλεψε ψιλό γαζί ο Στέφανος Κασσελάκης» Facebook Twitter
Παύλος Πολάκης/ Φωτ.: Eurokinissi
0

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Open και σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ασκώντας δριμεία κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Ο κόσμος δεν αντέχει τη διάσπαση, γι’ αυτό σε σύντομο χρονικό διάστημα τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν στον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο Πολάκης, κατηγορώντας τον Κασσελάκη ότι έχει καταθέσει «ψευδές πόθεν έσχες» και ότι «τώρα απειλεί με μηνύσεις».

Ο Πολάκης υποστήριξε ότι «δεν μπορεί να είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ένας που έχει εταιρείες στα νησιά Μάρσαλ». Σε ερώτηση σχετικά με την παραμονή του Κασσελάκη στις ΗΠΑ τους τελευταίους μήνες, απάντησε ότι «όντως θα συμβεί», εξαιτίας των «δικαστικών επιθέσεων στην Αμερική».

Απαντώντας στο γιατί δεν είχε ελέγξει τον Κασσελάκη πριν αναλάβει την προεδρία του κόμματος, ο Πολάκης σημείωσε ότι είχε εμπιστευτεί τον άνθρωπο που του τον πρότεινε, τον στενό συνεργάτη του Μανώλη Καπνισάκη. «Μας δούλευε ψιλό γαζί ο Στέφανος Κασσελάκης», πρόσθεσε.

Σχετικά με τις κατηγορίες περί «μαύρων ταμείων», δήλωσε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει δάνεια» και πως είναι «τρομερά υποκινούμενο και ψεύτικο να κατηγορείς το κόμμα που σε εξέλεξε για μαύρα ταμεία, αντί να επιτίθεσαι στα άλλα δύο κόμματα».

Όσον αφορά την απομάκρυνση της Θεοδώρας Τζάκρη από τα αξιώματά της, ο Πολάκης παραδέχθηκε ότι «πράγματι δημιουργεί προβλήματα, αλλά τίποτα δεν είναι ανυπέρβλητο, τίποτε δεν είναι αδύνατο». Κάλεσε, μάλιστα, όσους έφυγαν ή σκέφτονται να αποχωρήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ να το ξανασκεφτούν, λέγοντας ότι «σε ένα κόμμα υπό τον Στέφανο Κασσελάκη δεν έχουν μέλλον».

Ο Πολάκης έκανε αναφορά και στο πόθεν έσχες του Κασσελάκη, υποστηρίζοντας ότι «έχει καταθέσει ψευδές πόθεν έσχες», προσθέτοντας πως «ανέφερε μόνο μία εταιρεία, την Osios, με την οποία είχε σχέση».

Σχετικά με τις δηλώσεις του Κασσελάκη ότι θα κινηθεί νομικά, ο Πολάκης απάντησε: «Καλώς να ορίσει».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM
Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM