Πάτρα: Επίθεση σε γραφεία βουλευτών της ΝΔ - Μπογιές και συνθήματα

Πάτρα: Επίθεση σε γραφεία βουλευτών της ΝΔ - Μπογιές και συνθήματα Facebook Twitter
Φωτογραφία: Χριστίνα Αλεξοπούλου/Facebook
0

Φθορές στα πολιτικά γραφεία των βουλευτών Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Κατσανιώτη και Χριστίνας Αλεξοπούλου, προκάλεσαν το βράδυ της Πέμπτης άγνωστοι δράστες. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, τα άγνωστα άτομα έριξαν μπογιές στην εξωτερική πόρτα και στους εξωτερικούς τοίχους των γραφείων του Ανδρέα Κατσανιώτη, που στεγάζονται σε πολυκατοικία περιμετρικά της πλατείας Γεωργίου, ενώ παράλληλα έγραψαν και συνθήματα. 

Σχεδόν την ίδια στιγμή, και πάλι άγνωστα άτομα έσπασαν την πόρτα του πολιτικού γραφείου της Χριστίνας Αλεξοπούλου που στεγάζεται και αυτό σε πολυκατοικία περιμετρικά της πλατείας Γεωργίου.

Στη συνέχεια, οι άγνωστοι δράστες έριξαν μπογιά στο εσωτερικό των γραφείων της Χριστίνας Αλεξοπούλου και κατόπιν έσπευσαν να εξαφανιστούν. Οι φθορές προκλήθηκαν κατά την διάρκεια πορείας στο κέντρο της Πάτρας, ενάντια στο νέο νόμο για τις διαδηλώσεις.

  


Τις επιθέσεις στα γραφεία των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας καταδίκασε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Τάσος Γαϊτάνης κάνοντας λόγο για «θλιβερές πράξεις ανθρώπων που μισούν την ελευθερία του λόγου και τη δημοκρατία» σε ανάρτησή του στο Twitter. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ