«Παρούσα» δηλώνει η ελληνική κυβέρνηση- Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για το Athens Pride

«Παρούσα» δηλώνει η ελληνική κυβέρνηση- Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για το Athens Pride Facebook Twitter
5

«Η καταπολέμηση κάθε διάκρισης είναι προϋπόθεση ισονομίας και βάση για τη δημιουργία μιας κοινωνίας προόδου και ευημερίας», τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Twitter με αφορμή το Athens Pride 2018.

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού συνοδεύεται από ένα σύντομο βίντεο στο οποίο αναφέρεται ότι η ελληνική κυβέρνηση δηλώνει #παρούσα, όπως είναι το κεντρικό σύνθημα του φετινού Athens Pride.

«Παρούσα στον αγώνα για ίσα δικαιώματα, για τη δημιουργία μια κοινωνίας προόδου, μιας κοινωνίας αλληλεγγύης, μιας κοινωνίας αξιοπρέπειας», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο βίντεο. 

Υπενθυμίζεται πως χτες ο Τομέας Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή το φετινό Athens Pride, σημειώνοντας πως «Η συμμετοχή μας είναι, ασφαλώς, δεδομένη». 

«Το Σάββατο 9 Ιουνίου στην πλατεία Συντάγματος, από τις 11 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί, για άλλη μια χρονιά, το Athens Pride. Και αυτή τη φορά δηλώνει "παρούσα". Παρούσα στη ζωή, στον δρόμο, στη δουλειά, στη διεκδίκηση. Παρούσα για όσα έχουν γίνει, παρούσα και σε αυτά που έπονται, μέχρι τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία... Το ίδιο δηλώνει και ο τομέας Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ... "Παρούσα" σε κάθε προσπάθεια, σε κάθε αγώνα για την οριστική άρση των πολλαπλών διακρίσεων σε βάρος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Η συμμετοχή μας στο Athens Pride είναι, ασφαλώς, δεδομένη», σημειώνεται στην ανακοίνωση. 

Πολιτική
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Πόσο κατάντια να εκμεταλλεύεται ένα τέτοιος πολιτικάντης το gay κίνημα και να το συνδέει με την νεοφιλελεύθερη ψευτοαριστερά της κωλοτούμπας, του Καρανίκα και της Τασίας. Πιο πολύ κακό κάνει παρά καλό. Όταν ο πλέον ανίκανος και μισητός πρωθυπουργός παίρνει το μέρος σου τα πράγματα δεν είναι καλά...