«Παρών» στην ονομαστική ψηφοφορία από τη ΝΔ με σκληρή επίθεση Μητσοτάκη κατά Τσίπρα

«Παρών» στην ονομαστική ψηφοφορία από τη ΝΔ με σκληρή επίθεση Μητσοτάκη κατά Τσίπρα Facebook Twitter
4

«Παρών» αναμένεται να ψηφίσει η ΝΔ στη σημερινή ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή.


«Σε αυτή την τυφλή πορεία, ο κ. Τσίπρας να μην ψάχνει να βρει συνενόχους. Οι Έλληνες μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά στηριγμένοι μόνο στην αλήθεια και την ενότητά μας», ξεκαθαρίζει σε δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της σημερινής ψηφοφορίας στη Βουλή και εξαπολύει σφοδρή προσωπική επίθεση κατά του πρωθυπουργού.


«Ο κ. Τσίπρας, για άλλη μια φορά, παίζει την τύχη της χώρας στα ζάρια. Με τους πολιτικούς του τακτικισμούς εγκλωβίζει τη χώρα σε αδιέξοδα και θέτει σε κίνδυνο τις μεγάλες θυσίες των Ελλήνων πολιτών. Αποδεικνύει, ακόμα μια φορά, ότι είναι και ανήθικος και επικίνδυνος. Ανήθικος γιατί παρουσιάζει μια εφάπαξ παροχή ως 13η σύνταξη, την ίδια στιγμή που δρομολογεί νέες μεγάλες μειώσεις για τους συνταξιούχους. Την ίδια στιγμή αγνοεί προκλητικά αυτούς που έχουν ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη από την κρατική στήριξη. Τους μακροχρόνια ανέργους, τους εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας, που ζουν σήμερα κάτω από το όριο της ακραίας φτώχειας, και δεν πληρώνει τις οφειλές προς τους ιδιώτες. Επικίνδυνος γιατί παραγνωρίζει μια αδήριτη πραγματικότητα. Ότι με βάση το τρίτο Μνημόνιο, το οποίο ο ίδιος υπέγραψε, τέτοιες πρωτοβουλίες πρέπει να αναλαμβάνονται σε συνεννόηση με τους εταίρους μας. Η χώρα έχει πληρώσει ακριβά τις ψεύτικες μαγκιές του κ. Τσίπρα, που αλληθωρίζουν στο εσωτερικό πολιτικό ακροατήριο. Αυτές οι συμπεριφορές δίνουν άλλοθι στις ακραίες φωνές εκτός Ελλάδας να τεντώνουν το σκοινί και να μην επιτρέπουν στη χώρα να πετύχει έναν έντιμο συμβιβασμό», αναφέρει για τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της ΝΔ και προσθέτει:


«Ο κ. Τσίπρας διχάζει την κοινωνία, γιατί δεν αντέχει το βάρος των ευθυνών του. Αν αναζητεί διέξοδο ας το κάνει τουλάχιστον με αξιοπρέπεια και χωρίς να ναρκοθετήσει την πορεία της εξόδου της χώρας από την κρίση. Αρκετή ζημιά έχει ήδη κάνει στην πατρίδα μας».

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Να κ 2 πράγματα που συμφωνεί κατα συντριπτική πλειοψηφία ο σοφός λαός μας: 1) Να εισπράξουμε · 2) Να μην πληρώσουμεΕμείς εισπράτουμε απο τους ξένους ( .... τους ιδιώτες δηλαδή, οι οποίοι προφανώς είναι πολίτες άλλου κράτους) , και αν μας βγάζουν τα έξοδα θα πληρώσουμε και τα χρωστούμενα - τι δεν καταλαβαίνουν πια;
Το να καλλιεργείς κόντρες του τύπου άνεργοι vs χαμηλοσυνταξιούχοι για το ποιος θα πάρει (και αν) για 2-3 μήνες την ελεημοσύνη του πλεονάσματος δεν είναι διχαστικό για την κοινωνία;
Επιτέλους μια σοβαρή απάντηση στον λαϊκισμό του Τσίπρα!Η ΝΔ “στηριγμένη μόνο στην αλήθεια” θα απαντήσει με ένα ηχηρό “Παρών” όπως ξέρει πολύ καλά να κάνει και όπως θα κάνει και με τον ίδιο δυναμικό τρόπο και στις διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές στο άμεσο μέλλον! Πολύ γουστάρω τις ηγετικές προσωπικότητες με “άποψη” που δεν φοβούνται το κόστος μπροστά στην ανάγκη επιτέλους να ειπωθεί η αλήθεια.“Ήμουν κι εγώ εκεί κύριοι!!”
Είναι σωστή η στροφή της ΝΔ από το Ναι στο Παρόν. Δεν πρέπει να συρθεί στα παιχνίδια του Τσίπρα που στήνονται πάντα σε βάρος της χώρας. Στηρίζουμε κάθε ελληνική κυβέρνηση όταν διαπραγματεύεται για την Ελλάδα. Αλλά όποιον επιχειρεί να μας διχάσει εσωτερικά, τον απομονώνουμε.