Παρέμβαση Παπανδρέου για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ - Θα έχει επαφές με όλους τους υποψήφιους

Παρέμβαση Παπανδρέου για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ - Θα έχει επαφές με όλους τους υποψήφιους Facebook Twitter
Πηγή: Eurokinissi.
0

Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου σε ανακοίνωσή του για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ διεμήνυσε ότι θα πραγματοποιήσει επαφές με όλους όσους έχουν δηλώσει την υποψηφιότητά τους για την ηγεσία του κόμματος.

Το γραφείο Τύπου του κ. Παπανδρέου χαρακτηρίζει ως «αναγκαία συνθήκη» τη δημιουργία «των προϋποθέσεων για τη μεγαλύτερη δυνατή διαβούλευση και συμμετοχή των δημοκρατών πολιτών στις εσωκομματικές διαδικασίες».

Στο πλαίσιο αυτό, «η διαμόρφωση κλίματος ενότητας και συναίνεσης γύρω από τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά της προοδευτικής παράταξης» προτάσσεται ως απαραίτητη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επιδιώκοντας μια συντεταγμένη και δημιουργική πορεία που θα οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας μεγάλης Προοδευτικής Παράταξης, ζήτησε και θα έχει επαφές με τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστουδουλάκη, τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και υποψήφιο για τις εκλογές ανάδειξης του Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλη Κεγκέρογλου και τους υποψήφιους Προέδρους, Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδο και Παύλο Χρηστίδη.

Η διαμόρφωση κλίματος ενότητας και συναίνεσης γύρω από τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά της Προοδευτικής Παράταξης, και η δημιουργία των προϋποθέσεων για την μεγαλύτερη δυνατή διαβούλευση και συμμετοχή των δημοκρατών πολιτών στις εσωκομματικές διαδικασίες, είναι η αναγκαία συνθήκη που θα μας οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας ισχυρής Παράταξης που θα αποτελέσει τον δυναμικό φορέας μια προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης απέναντι στη συντηρητική.

Σε αυτήν την προσπάθεια έχουμε χρέος να είμαστε όλοι αφοσιωμένοι, συμμέτοχοι και πρωταγωνιστές.

Γι’ αυτήν την πρωτοβουλία του Γιώργου Α. Παπανδρέου, έχει ενημερωθεί και η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ