Παρασκήνιο: Ο Τσιρώνης αποσύρει την υποψηφιότητα του στηρίζοντας Ηλιόπουλο στην Αθήνα

Παρασκήνιο: Ο Τσιρώνης αποσύρει την υποψηφιότητα του στηρίζοντας Ηλιόπουλο στην Αθήνα Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Δικαιολογημένη φαίνεται πως είναι η έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών, που θέλει τον Γιάννη Τσιρώνη να αποσύρει την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία του Δήμου Αθηναίων. 

Αρχικά ο πρώην αναπληρωτής υπουργός είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της νέας δημοτικής παράταξης «ΟικοΑθήνα».

Ωστόσο ο κ. Τσιρώνης έχει προγραμματίσει για αύριο κοινή συνέντευξη τύπου με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Νάσο Ηλιόπουλο, που έχει πάρει το επίσημο «χρίσμα» του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Η συνέντευξη τύπου θα δοθεί στις 1:30μ.μ, στα γραφεία της «Ανοιχτής Πόλης», όπου ο κ. Τσιρώνης αναμένεται να ανακοινώσει ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Αθηναίων, ενώνοντας τις δυνάμεις του με τον Νάσο Ηλιόπουλο. 

Η υποψηφιότητα Τσιρώνη φέρεται να είχε προκαλέσει έντονη δυσφορία στον ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή και τελικά συμφωνήθηκε η υποχώρηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού που θα συνταχθεί, όπως όλα δείχνουν, με τον Νάσο Ηλιόπουλο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πίεση που δέχθηκε ο κ. Τσιρώνης συνδέεται με ορισμένες δημοσκοπήσεις, που δείχνουν τον κ. Ηλιόπουλο τρίτο, πίσω από τον Κώστα Μπακογιάννη και τον Παύλο Γερουλάνο.

Οι τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι είχαν πρόσφατα μιλήσει ζωντανά στη LiFO, σε ένα debate που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον χιλιάδων αναγνωστών, για το μέλλον της Αθήνας την επόμενη ημέρα των εκλογών. 

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ