Παρακολουθήσεις: Ένταση ανάμεσα σε Κυρανάκη και Τζανακόπουλο κατά την Εξεταστική Επιτροπή

Παρακολουθήσεις: Ένταση ανάμεσα σε Κυρανάκη και Τζανακόπουλο κατά την Εξεταστική Επιτροπή Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi.
0

Λεκτική διαμάχη ξέσπασε ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Κυρανάκη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλο κατά την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τις παρακολουθήσεις της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ).

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, την ώρα ερώτησης του κ. Τζανακόπουλου προς τον νυν διοικητή της ΕΥΠ, κ. Δεμίρη, ο Κωσταντίνος Κυρανάκης τον διέκοψε λέγοντας ότι προσπαθεί να εκβιάσει τις απαντήσεις του κ. Δεμίρη. Τότε ο κ. Τζανακόπουλος άρχισε, σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ, να τον βρίζει και να τον φωνάζει «χρυσαυγίτη».

Ο κ. Κυρανάκης ανταπάντησε με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη ένταση. Ο πρόεδρος της Επιτροπής, Γιάννης Κεφαλογιάννης φέρεται να διέκοψε για λίγα λεπτά τη συνεδρίαση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ο κ. Τζανακόπουλος υποστηρίζει πάντως ότι ο κ. Κεφαλογιάννης απέβαλε τον Κυρανάκη και ότι εφευρέθηκε η διακοπή της συνεδρίασης για να μην προκληθεί εσωκομματικό θέμα. Οι βουλευτές της ΝΔ από πλευράς τους το διαψεύδουν.

Υπενθυμίζεται ότι η Εξεταστική Επιτροπή διερευνά την «υπόθεση παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και ευρωβουλευτή κ. Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ ή και από άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, την επιβεβαιωμένη απόπειρα παγίδευσης του κινητού του με το κακόβουλο λογισμικό Predator, την παράνομη χρήση αυτού στην επικράτεια και την έρευνα για την ύπαρξη ευθυνών του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και κάθε άλλου εμπλεκόμενου φυσικού ή νομικού προσώπου». 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ