Παπαδημούλης: Ο Ντάισελμπλουμ είναι πιο κοντά στα αιτήματα της Ελλάδας παρά στον Σόιμπλε

Παπαδημούλης: Ο Ντάισελμπλουμ είναι πιο κοντά στα αιτήματα της Ελλάδας παρά στον Σόιμπλε Facebook Twitter
Aris Oikonomou/ SOOC
1

«Απαράδεκτη» χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δ. Παπαδημούλης, τη δήλωση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Β. Σόιμπλε, σύμφωνα με την οποία «ενδεχόμενη ανακούφιση του ελληνικού χρέους δεν θα βοηθούσε την Ελλάδα», ενώ ανέφερε ότι ο πρόεδρος του Eurogroup βρίσκεται πιο κοντά στα αιτήματα της Ελλάδας, παρά στον Σόιμπλε.


Ειδικότερα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό real fm, ο Δ. Παπαδημούλης δήλωσε ότι «η ευθεία επίθεση του κ. Σόιμπλε εναντίον όσων είπε ο Μπαράκ Ομπάμα, δείχνει νευρικότητα και εμμονή» και επικαλέστηκε τις σχετικές δηλώσεις του προέδρου του Eurogroup, Γ. Ντάισελμπλουμ, από το Λονδίνο, ο οποίος «ήταν πολύ πιο κοντά σε αυτά που είπε ο Ομπάμα και σε αυτά που διεκδικεί η ελληνική κυβέρνηση».

«Ο κ. Ντάισελμπλουμ προανήγγειλε ότι στο Εurogroup της 5ης Δεκεμβρίου θα γίνει μία ευρεία συζήτηση για μέτρα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, που σημαίνει ότι πέρα από τα βραχυπρόθεσμα, που είναι σχεδόν έτοιμα από τον ESM προς άμεση εφαρμογή, θα γίνει μία συζήτηση για τον περαιτέρω προσδιορισμό των μεσοπρόθεσμων μέτρων, που θα εφαρμοστούν μετά το τέλος του προγράμματος τον Αύγουστο του 2018», πρόσθεσε ο Δ. Παπαδημούλης.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια