Παναγιώτης Ψωμιάδης: Με τη Χρυσή Αυγή μπορεί να με δεις, αλλά με τον Τσίπρα όχι!

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Με τη Χρυσή Αυγή μπορεί να με δεις, αλλά με τον Τσίπρα όχι! Facebook Twitter
5

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να πολιτευτεί με τη Χρυσή Αυγή άφησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στο κανάλι Έψιλον.

Σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν με τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Ψωμιάδης απάντησε: «Όχι, δεν είναι δυνατόν! Τι είμαι εγώ; Μισθοφόρος είμαι; Με τη Χρυσή Αυγή μπορεί να με δεις, αλλά με τον Τσίπρα όχι! Κάτω από κάποιες προϋποθέσεις και η Χρυσή Αυγή μπορεί να αλλάξει πλεύση. Πιστεύω ότι ο κ. Μιχαλολιάκος θα το κάνει αυτό, δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι».

Ο πρώην νομάρχης και βουλευτής υποστήριξε επίσης ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και πως «σκοτώνει» την περιουσία του για να επιβιώσει.

 «Είχα μια περιουσία την οποία "σκοτώνω" για να επιβιώσω. Πρέπει οπωσδήποτε άμεσα να κάνω μια δουλειά. Πουλάω ακόμα και το σπίτι της κόρης μου. Μπορώ να κάνω τα πάντα για να επιβιώσω. Ο Ράμπο κάνει τα πάντα!» είπε στο κανάλι.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Κατάντησε αθλιότητα πια αυτή η κατάσταση. Μια η κυβέρνηση, μια η ακροδεξιά έχουνε ξεπλύνει τελείως άτομα που ποζάρουν δίπλα σε σβάστικες και μιλούν για γενετική ανωτερότητα."κ. Μιχαλολιάκος" ο Νεοναζί;Εύχομαι ολόψυχα να μείνεις στον άσσο Πανίκα Ψωμιάδη.