Ομοφοβική δήλωση Φορτσάκη: Επιτρέπεται να βλέπουμε αστυνομικούς στο Gay Pride; Είναι αστυνομία αυτή;

Ομοφοβική δήλωση Φορτσάκη: Επιτρέπεται να βλέπουμε αστυνομικούς στο Gay Pride; Είναι αστυνομία αυτή; Facebook Twitter
Kostis Ntantamis / SOOC
15

Επίθεση στην κυβέρνηση για την διάλυση της ομάδας ΔΕΛΤΑ και την αποδυνάμωση της ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά και για τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στο Gay Pride, εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Φορτσάκης, μιλώντας στον Σκάι.

«Γιατί στενοχωριέστε για το Μενίδι και δεν μιλάτε για το Πολυτεχνείο Αθηνών, για τη Νομική σχολή Αθηνών; Εδώ τα ναρκωτικά είναι στο κέντρο της Αθήνας, τα παιδιά μας είναι εκτεθειμένα», τόνισε, μεταξύ άλλων, αναφέροντας ότι το κέντρο «είναι πλήρως εγκαταλελειμμένο».

Στη συνέχεια, ακολούθησε η ομοφοβική δήλωση, με την οποία αποδοκίμασε τη συμμετοχή αστυνομικών στο Gay Pride. «Γιατί αποδυναμώνετε την ομάδα ΔΙΑΣ; Την αστυνομία γιατί την έχετε διαλύσει; Επιτρέπεται να βλέπουμε αστυνομικούς στο gay pride; Είναι αστυνομία αυτή;» είπε χαρακτηριστικά.

 
Πολιτική
15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM