Ολάντ: «Η Ελλάδα σώθηκε»

Ολάντ: «Η Ελλάδα σώθηκε» Facebook Twitter
3

Mε αναφορές στην Ελλάδα «διανθίστηκε» η ομιλία Ολάντ προς τοις εκπροσώπους της διεθνούς διπλωματίας στη Γαλλία, στην τελετή των ευχών. « Πριν από μερικούς μήνες ορισμένοι αναρωτιόνταν για τη διατήρηση στης ίδιας της ευρωζώνης,» είπε ο Γάλλος Πρόεδρος μιλώντας για θαρραλέες αποφάσεις και σημειώνοντας: « Η Ελλάδα που την παρουσίαζαν σχεδόν εκτός ευρωζώνης, επιτέλους προφυλάχτηκε, σώθηκε και διατηρήθηκε εντός του ευρώ. Σήμερα επανήλθε η εμπιστοσύνη. Η σταθερότητα και η ολότητα της ευρωζώνης, είναι εξασφαλισμένες και θα γίνουν τα πάντα ώστε να παραμείνει μια ζώνη σταθερότητας, συνοχής και ενότητας» είπε μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ήρας Φελουκατζή για την Εφημερίδα των Συντακτών. Μίλησε επίσης για τρεις συγκεκριμένους κύριους στόχους του. Την ανάπτυξη, ένα χρηματοοικονομικό πλαίσιο για την περίοδο 2014-2020 και την τραπεζική ένωση.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

3 σχόλια