Οικονόμου: Πλήρης εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού στον Γεραπετρίτη

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης Facebook Twitter
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI
0

Την πλήρη στήριξη του πρωθυπουργού απολαμβάνει ο Γιώργος Γεραπετρίτης, μετά την ανάρτηση του υπόδικου παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη για επαφές με τον υπουργό Επικρατείας, όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ερωτηθείς κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κ. Οικονόμου δήλωσε ότι «προφανώς και εξακολουθεί να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού ο κ. Γεραπετρίτης. Η δήλωση του κ. Γεραπετρίτη ήταν απολύτως σαφής και δεν αφήνει καμιά σκιά και κανένα περιθώριο παρερμηνείας. Από εκεί και πέρα δεν μας κάνει εντύπωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, η αξιωματική αντιπολίτευση, μετά την επίθεση στην Δικαιοσύνη, την υπονόμευση του κύρους των θεσμών, μετά την καταστροφολογία, μετά την ψευδολογία, του προηγούμενου διαστήματος, υιοθετεί τώρα τον εν λόγω κύριο. Νομίζω ότι η εντεινόμενη απελπισία του κ. Τσίπρα από την εντεινόμενη πολιτική του απαξίωση καθιστά απολύτως φυσιολογική αυτή την συμπεριφορά και αναδεικνύει το είδος και το ύφος της αντιπολίτευσης που ασκεί αλλά και το τι μπορούμε να περιμένουμε από εδώ και πέρα».

Το ζήτημα της τηλεκπαίδευσης


Σχετικά με τις καταγγελίες εκπαιδευτικών και γονέων για τα προβλήματα που διαπιστώθηκαν κατά τη διάρκεια της τηλεκπαίδευσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι «46.000 τάξεις λειτουργούν κανονικά με τηλεκπαίδευση (…) Προφανώς υπήρξαν και θα υπάρχουν προβλήματα και δυσλειτουργίες, αυτό, όμως, δεν αλλάζει την μεγάλη εικόνα και αυτή είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εκπαιδευτικών ανταποκρίθηκαν και γι' αυτό τους ευχαριστούμε», είπε.

Σε άλλο σημείο ο κ. Οικονόμου εξήγησε ότι με βάση την εξέλιξη της κακοκαιρίας, η κυβέρνηση λαμβάνει όλες τις αποφάσεις προκειμένου οι προτεραιότητες που υπάρχουν δηλαδή η ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής, η προστασίας της ιδιωτικής περιουσίας και η ομαλότητα του κοινωνικού-οικονομικού βίου, να μην αντιμετωπίσουν μεγάλα προβλήματα.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Politico: Το νέο σχέδιο του Μισέλ για να ξεφορτωθεί τη φον ντερ Λάιεν είναι να δώσει την καρέκλα στον Μητσοτάκη

Διεθνή / Politico: Το νέο σχέδιο του Μισέλ για να ξεφορτωθεί τη φον ντερ Λάιεν είναι να δώσει την καρέκλα στον Μητσοτάκη

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου διαβιβάζει την ιδέα στους ηγέτες της ΕΕ ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να αναλάβει τη δουλειά της φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM