Οικολόγοι: «Συνεδρίαση της Βουλής για παράταση της μετενέργειας»

Οικολόγοι: «Συνεδρίαση της Βουλής για παράταση της μετενέργειας» Facebook Twitter
0

 Επείγουσα πρωτοβουλία με νομοθετική παρέμβαση της βουλής ώστε να παραταθεί η μετενέργεια των συλλογικών συμβάσεων που έληξαν ή λήγουν ζητούν οι Οικολόγοι Πράσινοι.

Οι οικολόγοι έστειλαν επιστολή στα δημοκρατία-όπως τονίζουν-κόμματα με κοινοβουλευτική εκπροσώπηση στην οποία τονίζουν ότι η νομοθετική παρέμβαση του ν. 4046/2012 στην αρχή της μετενέργειας με την θέσπιση βραχύτερου χρόνου ισχύος θα οδηγήσει σε ταχεία δραστική μείωση των αποδοχών όλων των εργαζόμενων μέσω νέων ή τροποποιημένων ατομικών συμβάσεων εργασίας».

Για αυτό καλούν τη νέα Βουλή σε ειδική συνεδρίαση, ώστε να προχωρήσει σε αναστολή εφαρμογής της επίμαχης ρύθμισης περί τρίμηνης ισχύος της μετενέργειας.

Να θυμίσουμε ότι η τρίμηνη μετενέργεια των Συλλογικών Συμβάσεων λήγει στις 14 Μαίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM