Οι πρώτες δηλώσεις του Παυλόπουλου, και η συνάντηση με Τσίπρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι πρώτες δηλώσεις του Παυλόπουλου, και η συνάντηση με Τσίπρα (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
4

Ως πρόταση εξαιρετικά τιμητική αλλά και ως πρόταση που εμπεριέχει ευθύνη, χαρακτήρισε ο Προκόπης Παυλόπουλος την πρόταση υποψηφιότητάς του για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, που του έγινε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα μεταδίδει το ΑΠΕ.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τη συνάντησή του με τον κ. Τσίπρα, ο κ. Παυλόπουλος σημείωσε: "Η πρόταση αυτή μου δίνει τη δυνατότητα, με τις ταπεινές μου δυνάμεις να συμβάλω στον αγώνα για την Ελλάδα αλλά και για την ίδια την Ευρώπη. Μια Ευρώπη, όπως την οραματίσθηκαν οι ιδρυτές της και η οποία μπορεί να ξαναβρεί τις αρχές και τις αξίες της, που τα τελευταία χρόνια έχει χάσει."

Σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν περίμενε την πρόταση αυτή, απάντησε αρνητικά και σημείωσε ότι είναι καλύτερο στη ζωή να μην περιμένεις κάτι, αλλά η ζωή να στο φέρνει.

Αύριο Τετάρτη (12:00), ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα γίνει δεκτός από τον απερχόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί εν όψει και της διαδικασίας εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας από την ολομέλεια της Βουλής το απόγευμα της ίδιας μέρας (19:30).

Στη συνέχεια, ο κ. Τσίπρας θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη (13:00) και τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο (14:00), προκειμένου να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις των διαπραγματεύσεων με τους Ευρωπαίους εταίρους.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
«είναι καλύτερο στη ζωή να μην περιμένεις κάτι, αλλά η ζωή να στο φέρνει»μτφρ. Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω.Από που κι ως που εγώ? Στην πραγματικότητα, ούτε εγώ θα με ψήφιζα