«Οι Έλληνες να κάνουν τα μαθήματα τους», λέει ο Βούλγαρος πρόεδρος

«Οι Έλληνες να κάνουν τα μαθήματα τους», λέει ο Βούλγαρος πρόεδρος Facebook Twitter
1

Να κάνουν οι Έλληνες τα μαθήματα τους, δηλώνει μέσα από συνέντευξη του στη γερμανική εφημερίδα «Die Welt», ο πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρόσεν Πλεβνέλιεφ.

 «Συμπαραστεκόμαστε στους φίλους μας στην Ελλάδα, αλλά πρέπει και αυτοί να κάνουν τα μαθήματά τους» τόνισε ο κ. Πλεβνέλιεφ που πριν από λίγες ημέρες είχε συναντηθεί με τον κ. Παπούλια και τον άκουσε να του λέει ότι Έλληνες επιχειρηματίες έχουν δημιουργήσει στη Βουλγαρία 100 χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Ο Βούλγαρος πρόεδρος εξέφρασε πάντως την κατανόηση του για χώρες, όπως η Ελλάδα, που έχουν υψηλότερο επίπεδο ζωής, χωρίς να τηρούν τα κριτήρια του Μάαστριχτ και σημείωσε ότι δεν αρκεί να χτίσεις ένα ωραίο σπίτι, πρέπει να έχει και γερά θεμέλια.

Ο Πλεβνέλιεφ αναφέρθηκε στη συνέντευξη του και στην οικονομική εξυγίανση της χώρας του, η οποία, όπως είπε, σε 15 χρόνια μείωσε το χρέος από 105% σε 16,2%με δημοσιονομική πειθαρχία και μέτρα για ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητα.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια