«Οι Έλληνες να κάνουν τα μαθήματα τους», λέει ο Βούλγαρος πρόεδρος

«Οι Έλληνες να κάνουν τα μαθήματα τους», λέει ο Βούλγαρος πρόεδρος Facebook Twitter
1

Να κάνουν οι Έλληνες τα μαθήματα τους, δηλώνει μέσα από συνέντευξη του στη γερμανική εφημερίδα «Die Welt», ο πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρόσεν Πλεβνέλιεφ.

 «Συμπαραστεκόμαστε στους φίλους μας στην Ελλάδα, αλλά πρέπει και αυτοί να κάνουν τα μαθήματά τους» τόνισε ο κ. Πλεβνέλιεφ που πριν από λίγες ημέρες είχε συναντηθεί με τον κ. Παπούλια και τον άκουσε να του λέει ότι Έλληνες επιχειρηματίες έχουν δημιουργήσει στη Βουλγαρία 100 χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Ο Βούλγαρος πρόεδρος εξέφρασε πάντως την κατανόηση του για χώρες, όπως η Ελλάδα, που έχουν υψηλότερο επίπεδο ζωής, χωρίς να τηρούν τα κριτήρια του Μάαστριχτ και σημείωσε ότι δεν αρκεί να χτίσεις ένα ωραίο σπίτι, πρέπει να έχει και γερά θεμέλια.

Ο Πλεβνέλιεφ αναφέρθηκε στη συνέντευξη του και στην οικονομική εξυγίανση της χώρας του, η οποία, όπως είπε, σε 15 χρόνια μείωσε το χρέος από 105% σε 16,2%με δημοσιονομική πειθαρχία και μέτρα για ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητα.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια