«Οι Έλληνες να κάνουν τα μαθήματα τους», λέει ο Βούλγαρος πρόεδρος

«Οι Έλληνες να κάνουν τα μαθήματα τους», λέει ο Βούλγαρος πρόεδρος Facebook Twitter
1

Να κάνουν οι Έλληνες τα μαθήματα τους, δηλώνει μέσα από συνέντευξη του στη γερμανική εφημερίδα «Die Welt», ο πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρόσεν Πλεβνέλιεφ.

 «Συμπαραστεκόμαστε στους φίλους μας στην Ελλάδα, αλλά πρέπει και αυτοί να κάνουν τα μαθήματά τους» τόνισε ο κ. Πλεβνέλιεφ που πριν από λίγες ημέρες είχε συναντηθεί με τον κ. Παπούλια και τον άκουσε να του λέει ότι Έλληνες επιχειρηματίες έχουν δημιουργήσει στη Βουλγαρία 100 χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Ο Βούλγαρος πρόεδρος εξέφρασε πάντως την κατανόηση του για χώρες, όπως η Ελλάδα, που έχουν υψηλότερο επίπεδο ζωής, χωρίς να τηρούν τα κριτήρια του Μάαστριχτ και σημείωσε ότι δεν αρκεί να χτίσεις ένα ωραίο σπίτι, πρέπει να έχει και γερά θεμέλια.

Ο Πλεβνέλιεφ αναφέρθηκε στη συνέντευξη του και στην οικονομική εξυγίανση της χώρας του, η οποία, όπως είπε, σε 15 χρόνια μείωσε το χρέος από 105% σε 16,2%με δημοσιονομική πειθαρχία και μέτρα για ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητα.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια