Ο Τζιτζικώστας ζητά εξεταστική επιτροπή για τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη και επιρρίπτει ευθύνες στον Τσίπρα

Ο Τζιτζικώστας ζητά εξεταστική επιτροπή για τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη και επιρρίπτει ευθύνες στον Τσίπρα Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη και για την περίοδο της ελληνικής οικονομίας κατά την οποία επιβλήθηκαν τα capital controls ζήτησε, μιλώντας στον Σκάι, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.


Ο κ. Τζιτζικώστας σημείωσε πώς ό,τι έγινε τότε, έχει τεράστιο αντίκτυπο σήμερα στην ελληνική οικονομία και έχει οδηγήσει πολλές επιχειρήσεις σε κλείσιμο ή στη μεταφορά τους στο εξωτερικό και υπογράμμισε ότι έχει ευθύνες και ο κ. Τσίπρας. «Ο επικεφαλής έχει πάντα την ευθύνη» είπε χαρακτηριστικά.

 

Στο θέμα των διορισμών συγγενών των στελεχών της κυβέρνησης σε μετακλητές θέσεις, ο κ. Τζιτζικώστας αντιπαρέβαλλε τις προσλήψεις στην Περιφέρεια, οι οποίες, όπως υποστήριξε, γίνονται με αξιοκρατικά κριτήρια. Εξήρε μάλιστα την ανάγκη οι θέσεις να καλύπτονται αυστηρά με τεχνοκρατικά κριτήρια.

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ενισχύει το κομματικό κράτος και την οικογενειοκρατία και ότι εκπροσωπεί το παλιό, παρά την εικόνα του νέου που εμφανίζει λόγω ηλικίας ο κ. Τσίπρας. Επιπλέον σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να προχωρήσει σε καμία μεταρρύθμιση και υποστήριξε ότι όσες γίνονται, γίνονται κατ' επιβολήν.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ