ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ο Θεοδωράκης προτείνει τον Χρυσοχοίδη ως υπερυπουργό για το προσφυγικό

Ο Θεοδωράκης προτείνει τον Χρυσοχοίδη ως υπερυπουργό για το προσφυγικό Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
2

Επιμένει ο Σταύρος Θεοδωράκης στην άποψη του ότι πρέπει να τοποθετηθεί υπερ-υπουργός για το προσφυγικό, προτείνοντας μάλιστα και συγκεκριμένο πρόσωπο, το Μιχάλη Χρυσοχοίδη.  

Σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του Σκάι ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε ότι «το πρόσωπο αυτό θα μπορούσε να ήταν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αλλά δεν έφτασα να προτείνω το όνομα γιατί αξία έχει να αποδεχτεί πρώτα ο πρωθυπουργός την ανάγκη».

Σημείωσε επίσης ότι στοιχίζει σε χρόνο και χρήμα η προσγείωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πραγματικότητα και τόνισε ότι «όταν αρχίζει η κουβέντα για το προσφυγικό και δεν έχεις σαφή σχέση και επαφή με την πραγματικότητα, βασανίζεσαι για πολύ ώρα μέχρι να φτάσεις στο ρεαλισμό».

 «Nα δείχνουμε την αλληλεγγύη μας προς τους πρόσφυγες αλλά να μη δεχόμαστε τους μετανάστες όλου του κόσμου», ανέφερε επίσης ο κ. Θεοδωράκης που ζήτησε να γίνεται διαχωρισμός προσφύγων και μεταναστών και οι τελευταίοι να επιστρέφονται στην Τουρκία.

2

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σε έχει πηδήξει ποτέ χοντρός;»: Οι σκληρές ατάκες του Θόδωρου Πάγκαλου

Πολιτική / Οι σκληρές ατάκες του Θόδωρου Πάγκαλου

Και τι δεν έχει πει το στόμα του στην πολυετή καριέρα του. Ο Θόδωρος Πάγκαλος ήταν ίσως ο πιο αμετροεπής και αθυρόστομος Έλληνας πολιτικής της μεταπολίτευσης. Ιδού μια συλλογή από τις σκληρές ατάκες του (υπάρχουν και σκληρότερες, αλλά άσε καλύτερα)
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

2 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ