Ο Θεοδωράκης προτείνει τον Χρυσοχοίδη ως υπερυπουργό για το προσφυγικό

Ο Θεοδωράκης προτείνει τον Χρυσοχοίδη ως υπερυπουργό για το προσφυγικό Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
2

Επιμένει ο Σταύρος Θεοδωράκης στην άποψη του ότι πρέπει να τοποθετηθεί υπερ-υπουργός για το προσφυγικό, προτείνοντας μάλιστα και συγκεκριμένο πρόσωπο, το Μιχάλη Χρυσοχοίδη.  

Σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του Σκάι ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε ότι «το πρόσωπο αυτό θα μπορούσε να ήταν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αλλά δεν έφτασα να προτείνω το όνομα γιατί αξία έχει να αποδεχτεί πρώτα ο πρωθυπουργός την ανάγκη».

Σημείωσε επίσης ότι στοιχίζει σε χρόνο και χρήμα η προσγείωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πραγματικότητα και τόνισε ότι «όταν αρχίζει η κουβέντα για το προσφυγικό και δεν έχεις σαφή σχέση και επαφή με την πραγματικότητα, βασανίζεσαι για πολύ ώρα μέχρι να φτάσεις στο ρεαλισμό».

 «Nα δείχνουμε την αλληλεγγύη μας προς τους πρόσφυγες αλλά να μη δεχόμαστε τους μετανάστες όλου του κόσμου», ανέφερε επίσης ο κ. Θεοδωράκης που ζήτησε να γίνεται διαχωρισμός προσφύγων και μεταναστών και οι τελευταίοι να επιστρέφονται στην Τουρκία.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια